Поділитись:

"Все в наших руках", – директор кінотеатру "Промінь" йде у владу (інтерв'ю, фото)

Вівторок, 20 жовтня 2020, 20:00

Для більшості лучан реконструкція старого кінотеатру "Промінь" – це кілька років очікування на його трансформацію в сучасний розважальний центр. Натомість для Дмитра Грелюка – це десятки недоспаних ночей та величезний обсяг проведеної роботи.

У доволі молодому віці Дмитро отримав шанс керувати відродженням "Променю" і, незважаючи на складні часи та пандемію коронавірусу, сьогодні Грелюк продовжує очолювати та розвивати місцевий кінотеатр. 

Разом із цим він  – давній член команди Андрія Покровського – Громадянського Руху "СВІДОМІ", який не міг залишатися осторонь і тому, поряд з іншими фаховими людьми, йде у владу. 

"Я вірю, що все в наших руках, та завжди бачу результат, до якого потрібно рухатися", – каже Дмитро Грелюк, коментуючи своє рішення. 

Окрім цього, в короткому інтерв'ю ІА "Конкурент" він розповів про свій професійний досвід, бачення розвитку міста та життєві цінності.

– Чому ви вирішили приєднатися до «СВІДОМИХ»?

– Для мене «СВІДОМІ» – це про команду та рух вперед. Я бачу працю і результати роботи від самого початку заснування громадської організації, оскільки був дотичним до ряду проєктів. Я розділяю їхні цінності. Це команда, яка впевнено рухається вперед на чолі зі своїм лідером Андрієм Покровським. Вона професійна і націлена трудитися на результат і для лучан, і для міста, і для прилеглих громад. Підтвердженням моїх слів є ряд успішно реалізованих проєктів.

– Як на ваше рішення йти у владу відреагували рідні, друзі  і знайомі?

– Зважаючи на те, що моя співпраця зі «СВІДОМИМИ» розпочалася з раннього періоду діяльності організації, рішення йти разом у владу – цілком логічне. Тому від моїх рідних, близьких, друзів і знайомих я отримав лише слова підтримки.

– Які ваші головні життєві цінності?

– Для мене, як і для більшості лучан, головними життєвими цінностями є здоров’я, сім’я і мир в нашому домі. Разом із цим я керуюся тим, що закладено ще з дитинства, тим, що мені прививали батьки. Вони вчили розуміти і поважати людей. Бути дисциплінованим та відповідальним, аби повноцінно виконувати власні обов’язки. Я вірю, що все в наших руках, та завжди бачу результат, до якого потрібно рухатися.

– Розкажіть про вашу професійну та громадську діяльність. Як вона допоможе  у розвитку Луцька?

– Перший професійний досвід я здобув у досить юному віці, працюючи різноробочим на будівництві. Потім була робота торговим та страховим агентом під час навчання, а після закінчення вишу працював за спеціальністю в найбільшому банку нашої держави. 

Далі мені випав шанс очолити великий проєкт – відродження оновленного розважального центру «Промінь». В цей час мною був здобутий основний досвід та напрацьованні компетенції, які я зараз планую розвивати в інших сферех життєдіяльності. 

Як керівник «Променя» я пройшов шлях від початку реконструкції до успішної експлуатації розважального центру. Разом із цим я чимало долучався до соціальних та благодійних проєктів і акцій.

Вважаю, що мої компетенції, а також досвід, який мені пощастило побачити та дослідити в багатьох європейських містах, зможуть допомогти залучати в економіку міста потужні компанії та інвесторів ( а це додаткові надходження до місцевого бюджету та робочі місця, підвищена інвестиційна привабливість міста), які будуть впевнені в безпечній та партнерській діяльності за приципом "Win Win".

Я націлений на розвиток культурного та сучасного життя міста, створення нових креативних проєктів, які зможуть привабити туристів, залучивши додаткові кошти в економіку міста.

Важливо провести трансформацію місцевої інфраструктури до європейського рівня, а надання послуг для населення зробити максимально зручним, запровадивши відповідні е-системи. 

Окрім цього, необхідно зробити ревіталізацію давно закинутих зон та приміщень з метою розвитку та запровадження нових і цікавих напрямків життєдіяльності громади. 

– Яким бачите Луцьк через п’ять років?

– Через пять років Луцьк буде ще комфортнішим та привабливішим містом. В цьому я переконаний.  Найголовніше – це  командна робота та співпраця керівництва міста з громадою задля реалізації механізмів, які зможуть робити життя людей комфортнішим, безпечнішим та максимально наближеним до розуміння Smart City.

Нашою командою було розроблено програму розвитку міста, яка, на мою думку, надасть ще більше можливостей для руху вперед. 

Раніше ІА "Конкурент" записало короткі інтерв'ю з відомим маркетологом Миколою Жичукомлуцьким підприємцем з "Центрального" ринку Петром Козіноюдиректором школи Андрієм Кицеюсімейним лікарем Віталієм Дмитрукомсоціальною працівницею Ольгою ГорбачЗаслуженим працівником культури України Дмитром Головенкомвчителем історії з 21-ї гімназії Андрієм Мельникомпідприємицею з Варшавського ринку Людмилою Патіюк , головою ОСББ Оленою Завадськоюадвокаткою Юлією Спас , директором підприємства Романом Матвіюком , фінансистом Веніаміном Лихачемзалізничником Володимиром Караїмом та директоркою "Сіті парку" Христиною Назар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
20 жовтня 2023
12 жовтня 2023
03 жовтня 2023
18 вересня 2023
16 червня 2023
06 червня 2023
10 квітня 2023
23 березня 2023
10 березня 2023
12:01
03 березня 2023