Поділитись:

"Моє завдання – допомагати людям", – соцпрацівниця зі Зміїнця Ольга Горбач (інтерв'ю, фото)

Понеділок, 05 жовтня 2020, 20:00

Ольга Горбач – головна спеціалістка департаменту соціального захисту населення Волинської обласної державної адміністрації. Вона – енергійна та цілеспрямована жінка, яка не хоче стояти осторонь важливих процесів та прагне допомагати людям.

Доєднавшись до команди Андрія Покровського Громадянського Руху "СВІДОМІ", Горбач йде у владу, щоб покращувати життя у Луцьку та прилеглих до нього громадах. 

Ми зустрічаємося у неї вдома, де п'ємо каву, граємося з котом і собакою та знайомимося ближче...

– Чому ви вирішили приєднатися до “СВІДОМИХ”?

– Громадянський Рух "СВІДОМІ" – це  місцева команда, яка не боїться брати відповідальність на себе і завжди працює на результат. Мені імпонує їхня діяльність і отримавши пропозицію доєднатися та разом проводити якісь позитивні зміни, я з радістю погодилася.

Знаєте, я живу та обираю чим мені займатися, керуючись наступним: "Це моє, а це – ні". У випадку зі «свідомими», я відразу відчула, що їхні цінності – це моє.

– Як на ваше рішення йти у владу відреагували рідні, друзі та знайомі?

– Рідних, друзів та знайомих моє рішення не здивувало. Я отримала максимальну підтримку від них. І я, і вони переконані, що набутий мною досвід під час роботи в органах місцевого самоврядування, розуміння процесів та профільні знання, можна конвертувати у позитивний результат для громади. Звісно, якщо працювати у правильній команді. 

– Які ваші головні життєві цінності?

– Це складне питання, але я відповім на нього коротко і просто: оптимізм та терпіння. Я ніколи не ухвалюю поспішних рішень та завжди з оптимізмом дивлюся вперед.

– Розкажіть про вашу професійну та громадську діяльність. Як вона допоможе  у розвитку Луцька?

Насправді, я ніколи не любила просто ходити на роботу та виконувати лише свої професійні обов’язки. Навпаки: власні ідеї завжди намагалася втілювати у життя. 

У 2018 році, працюючи провідним спеціалістом Княгининівської сільської ради, змогла організувати для сиріт відпочинок у США. Мені дуже хотілося, щоб дітки побачили модель гармонійної родини. Я вірю, що це у підсумку допоможе їм у житті.

Сьогодні ж я і надалі працюю у соціальній сфері, але в обласній державній адміністрації. Моє завдання – допомагати людям. Цим я планую займатися і надалі.

(На фото: представниця ГР "СВІДОМІ",телеведуча Галина Падалко та Ольга Горбач)

– Яким бачите Луцьк за п'ять років? 

Хочу бачити нашу громаду щасливою, щоб усі люди посміхалися.  Для мене це ознака щастя. Якщо хтось посміхається, значить все добре. А щоб все було добре, потрібно забезпечити наступне: високий рівень оплати праці, безпеку, комфортне та цікаве дозвілля, доступні комунальні послуги, якісний громадський транспорт, соціальних захист. Лише маючи усі ці блага, людина зможе відчувати себе впевненою у майбутньому та довірятиме владі. 

Раніше ІА "Конкурент" записало короткі інтерв'ю з відомим маркетологом Миколою Жичукомлуцьким підприємцем з Центрального ринку Петром Козіною , директором школи Андрієм Кицею та сімейним лікарем Віталієм Дмитруком. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 лютого 2024
21 вересня 2023
18 лютого 2023
09 лютого 2023
12:20
21 грудня 2022
10:20
16 грудня 2022
13 грудня 2022
08 грудня 2022
24 листопада 2022