Поділитись:

«Нехай весь Луцьк буде таким», – директорка «Сіті парку» йде у владу (інтерв'ю, фото)

Понеділок, 19 жовтня 2020, 20:00
«Нехай весь Луцьк буде таким», – директорка «Сіті парку» йде у владу (інтерв'ю, фото)

Христина Назар – 26-річна психологиня та керівниця проєктів, яка працює директоркою рекреаційного комплексу "Сіті парк". Христина давно в команді Андрія Покровського, ще до створення Громадянського Руху "СВІДОМІ"

Спершу вона вела лише соціальну програму "МИ#SVIDOMI", але згодом долучилася до створення та розвитку багатьох різнопланових ініціатив. Але далі – більше. Сьогодні Христина готова підкорювати чергові вершини та йде у владу.

"Я не боюсь випробувань і сприймаю їх  як нові виклики, які можна осягнути, підкорити, зробивши світ кращим", – каже дівчина.

В інтерв'ю ІА "Конкурент" Христина Назар розповіла про себе, свої життєві цінності та бажання змінювати Луцьк.

– Чому ви вирішили приєднатися до «СВІДОМИХ»?

– Я є частинкою "СВІДОМИХ" вже давно, адже наша співпраця з Андрієм Покровським почалася задовго до створення Громадянського Руху. Тоді я приєдналася до команди, щоб розвивати соціальний напрямок відповідального бізнесмена та мецената. Завдяки цій співпраці з’явилося чимало проєктів, спрямованих на покращення життя жителів міста. Ми працювали та працюємо!

«Нехай весь Луцьк буде таким», – директорка «Сіті парку» йде у владу (інтерв'ю, фото)

– Як на ваше рішення йти у владу відреагували рідні, друзі та знайомі?

– Хочу зазначити одразу: я не місцева і переїхала до Луцька через вступ до університету. Не приховую і те, що неодноразово хотіла переїхати звідси, але, мандруючи Україною та іншими країнами, зрозуміла, що переїзд з Луцька став би поганим рішенням. Я полюбила це місто, полюбила людей, які живуть тут, і  пишаюся, що живу поряд з ними. 

Ще з дитинства мама виховувала в нас самостійність та відводідальність за ухвалені рішення. Тому сьогоднішнє моє рішення стати кандидатом повністю підтримали, поставивши лише кілька уточнювальних запитань, щоб переконатись в моїй мотивації. Цього не скажеш про мого нареченого, для якого вся ця громадська діяльність є цілком новою, а тому – незрозумілою. Проте після кількох вечорів розмов він став моєю підтримкою та опорою і в цьому!

– Які ваші головні життєві цінності?

– Все дуже просто. Я вважаю, що немає межі досконалості. Відповідно, потрібно постійно навчатися, розвиватися, ставати кращою, бути щедрою, поширюючи свій досвід з іншими. Підтримувати тих, хто про це просить. Не ускладнювати нічого, віддаватися справі на повну, любити людей, цінувати кожного. У жодному разі не лукавити ні з ким, ніде і ні в чому. Я не боюсь випробувань і сприймаю їх як нові виклики, які можна осягнути, підкорити, зробивши світ кращим.

«Нехай весь Луцьк буде таким», – директорка «Сіті парку» йде у владу (інтерв'ю, фото)

– Розкажіть про вашу професійну та громадську діяльність. Як вона допоможе у розвитку Луцька?

– Я психолог, керівниця проєктів, громадська діячка. Активістка і відповідальна людина, яка понад усе хоче жити в безпечному місті, ходити рівними, чистими і затишними вулицями. Їздити в зручному громадському транспорті, користуватися якісною медициною. Бути впевненою, що, доживши до того поважного віку, коли хочеться проводити весь час в задоволення для себе, я справді зможу це зробити. Я розумію, щоб цього досягнути, мені мало бути просто керівницею рекреаційного комплексу «CITY PARK», мало бути психологом, мало бути просто активісткою. Потрібно долучатися та робити все місто таким, як «CITY PARK». Знаючи, як це зробити, я готова прикласти всіх зусиль, щоб втілити такий проєкт в місті та осучаснити, облагородити всі публічні місця, зони відпочинку і парки. Щоб не лише центральний парк оновлювався, а й зелені зони в дворах, скверах, парках на мікрорайонах.

Представляти громаду – це не просто махати мандатом чи багато та гарно говорити. Це новий життєвий виклик, який потребує професійності, знань та навичок. Це вміння чути і дослухатися до людей. Це навчити вірити тих же людей у власні сили та можливості.

Переконана, що мій досвід формується постійно. Проживаючи кожен день на максимум разом з прекрасними людьми нашого міста, я використаю для того, щоб Луцьк став не лише комфортним, але й привабливим. Як візуально, так і економічно. Сучасним, затребуваним для кожного мешканця, туриста та грантодавця!

– Яким бачите Луцьк за п'ять років?

– У нас є команда, в нас є люди, в нас є план! Впевнена, що це три ключі, які дадуть можливість реалізувати нашу програму. Я бачу наше місто таким, де хочеться жити і розвиватися. Де все зроблено для комфорту. Я бачу безпечні вулиці, де кожен прогулюється у вільний час, насолоджуючись гарними відновленими фасадами будівель. Є місця, де можна поставити автомобіль, або ж проїхатися в електротранспорті. 

Я бачу місто щасливих людей!

«Нехай весь Луцьк буде таким», – директорка «Сіті парку» йде у владу (інтерв'ю, фото)

Раніше ІА "Конкурент" записало короткі інтерв'ю з відомим маркетологом Миколою Жичукомлуцьким підприємцем з "Центрального" ринку Петром Козіноюдиректором школи Андрієм Кицеюсімейним лікарем Віталієм Дмитрукомсоціальною працівницею Ольгою ГорбачЗаслуженим працівником культури України Дмитром Головенкомвчителем історії з 21-ї гімназії Андрієм Мельникомпідприємицею з Варшавського ринку Людмилою Патіюк , головою ОСББ Оленою Завадськоюадвокаткою Юлією Спас , директором підприємства Романом Матвіюком , фінансистом Веніаміном Лихачем та залізничником Володимиром Караїмом

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
20 жовтня 2023
12 жовтня 2023
03 жовтня 2023
18 вересня 2023
16 червня 2023
06 червня 2023
10 квітня 2023
23 березня 2023
03 березня 2023
02 березня 2023