Поділитись:

Головне в Луцьку за понеділок, 16 листопада

Понеділок, 16 листопада 2020, 21:31
Головне в Луцьку за понеділок, 16 листопада

Інформаційне агентство "Конкурент" підготувало добірку найцікавіших та найважливіших новин за понеділок, 16 листопада 2020 року.

Про вибори в Луцьку

У Луцьку відбувся другий тур мерських виборів. Явка була надзвичайно низькою – проголосувало лише 25,95% виборів. Згідно з паралельним підрахунком голосів перемогу здобув Ігор Поліщук – 54,5%. Богдан Шиба набрав 42,9%, а 2,6% бюлетенів були визнані недійсними. 

Про ікони

На Волині жінка в купі сміття знайшла ікони. Сталося це поблизу села Дмитрівка Рожищенського району. Ми ж запитали у священника, що робити зі старими іконами. "Палити і молитися", – відповів протоієрей ПЦУ Віталій Собко. Подробиці тут.

Головне в Луцьку за понеділок, 16 листопада

Про відрізану ногу

У Луцьку на заводі «Мотор» працівнику відрізало ногу. Інцидент трапився минулого тижня. Пізніше стопу пришили.

"При роботі на верстаті з оброблення деталі з легованої сталі за допомогою різця утворилася петля зі стружки, яка внаслідок великої довжини потрапила на гратчастий настил. У якийсь момент петля стала зменшуватися і в ній опинилася ліва нога потерпілого, внаслідок чого гостра та довга стружка відрізала ліву стопу потерпілого", – розповіли на заводі. 

Інші подробиці тут.

Про порушення ПДР

У Луцьку 38-річна водійка на вулиці Задворецькій перетнула залізничний переїзд, коли горів сигнал, який сповіщав про наближення потяга. "Не помітила", – сказала потім вона патрульним. Відео інциденту тут.

Про парковки у Луцьку

Автівки заполонили луцькі двори та майже зовсім витіснили дитячі майданчики. І якщо сьогодні перепланувати спальні райони, зведені в 70-80-х роках, неймовірно складно, дорого, а подекуди й неможливо, то передбачити паркомісця у нових житлових комплексах реально. Але більшість луцьких забудовників продовжують будівництво багатоквартирних будинків без передбачення для їх мешканців достатньої кількості паркомісць. Більше тут.

Інші цікаві та важливі новини:

  1. "Змінити по батькові в документах можна за 5 гривень", - волинське управління юстиції (відео)
  2. На Волині покарають кафе, в якому святкували весілля під час карантину
  3. Криваве дербі: як поліція побила фанатів "Волині" (ВІДЕО)
  4. У Луцьку полюбляють БДСМ: яке порно дивляться волиняни
  5. 12 пласких питань логопеду

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ ГОЛОВНІ НОВИНИ:

Надрукувати
мітки:
коментарів