Поділитись:

Головне в Луцьку за п'ятницю, 13 листопада

П'ятниця, 13 листопада 2020, 21:00
Головне в Луцьку за п'ятницю, 13 листопада

Інформаційне агентство "Конкурент" підготувало добірку найцікавіших та найважливіших новин за п'ятницю, 13 листопада 2020 року.

Про карантин вихідного дня

Як поліція каратиме підприємців у Луцьку за порушення карантину вихідного дня розповів начальник управління превентивної діяльності ГУНП у Волинській області Володимир Солоненко. "Звичайно, підхід буде диференційованим. Порушення бувають різні", – сказав Солоненко. Більше тут.

Фонд соціального страхування України роз'яснив, як отримати компенсацію втраченого заробітку за час ізоляції. Путівник з отримання коштів тут.

Як у Луцьку провести карантин вихідного дня. Ось вам кілька іронічних порад від Міли Роспопи, як провести незабутні перші вихідні нового локдауну у рідному місті.

Ну й, звісно, жарти про карантин вихідного дня. Картинки тут.

Головне в Луцьку за п'ятницю, 13 листопада

Про маршрутки

Карантинний лайфхак: у проході луцької маршрутки доставили додаткові сидіння. Луцький перевізник доставив у салоні автобуса п'ять додаткових сидінь. Ідеться про маршрутку №19, що сполучає зупинки "Окружна" та "Сапогове". Фото, як це виглядає та пояснення перевізника тут.

До села Промінь, що під Луцьком, маршрутка їздить раз на дві години. В обідню пору цього достатньо, але в години пік зранку та ввечері транспорт завжди переповнений. Люди їдуть до Луцька на роботу і з неї, везуть дітей у садочок, якого в селі немає. Через карантин і високі штрафи водії дедалі частіше відмовляються брати пасажирів, а тому для мешканців села потрапляння додому перетворилося на своєрідну рулетку. Що про це каже влада і перевізник, читаємо тут.

І про гриби

Лісівники здали дві грибні точки на Волині. Де можна знайти білі та опеньки, дивимося тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ ГОЛОВНІ НОВИНИ:

Надрукувати
мітки:
коментарів