Поділитись:

Карантинний лайфхак: у проході луцької маршрутки доставили додаткові сидіння (фото)

П'ятниця, 13 листопада 2020, 12:33
Карантинний лайфхак: у проході луцької маршрутки доставили додаткові сидіння (фото)

Луцький перевізник доставив у салоні автобуса п'ять додаткових сидінь. Ідеться про маршрутку №19, що сполучає зупинки "Окружна" та "Сапогове". 

Такий підхід до перевезення пасажирів в умовах карантинних обмежень викликав обурення у лучанина Дем'яна Петрика. Він оприлюднив допис обурення у фейсбуці у п'ятницю, 13 листопада.

"Оцініть лайфхак від луцького водія маршрутки. Маршрутка-плацкарт, я б сказав загальний вагон, коли на одне місце продають два квитки.

Хто з фото не зрозумів що там твориться, то в маршрутці чуваки вирішили просто доставити ще трішки місць в маршрутку, для того, щоб брати більше людей, бо ж карантинні норми. Прохід в маршрутці тепер 10 см. А людей вміщається на 5 більше.

Невже 30 грн для маршрутчика важливіше, ніж здоров'я людей. Так і живемо, людей тримають за "скот", просто везуть аби везти", – ідеться в дописі. 

Карантинний лайфхак: у проході луцької маршрутки доставили додаткові сидіння (фото)

В коментарі ІА "Конкурент" перевізник Богдан Федік пояснив, що такі зміни в салоні дозволяє робити техпаспорт транспортного засобу, згідно з яким у цій маршрутці може бути 23 крісла для пасажирів. 

"Там доставлені місця згідно характеристики техпаспорта маршрутки. У ньому вказані 23 сидячі місця. Ми їх доставили так, як має бути. Ми нічого не порушували. 

На сьогодні в салоні можуть перебувати тільки сидячі. Можливо, трошки незручно, так. Але коли людям зранку треба по 30-40 хвилин чекати на зупинках, аби дістатися на роботу, я вважаю, що нічого страшного у цьому немає. Якщо комусь це заважає – знімемо. Але я нічого не порушив. Це легко перевірити згідно характеристик техпаспорту транспортного засобу. 

Люди навпаки дякують: з Прилуцька, Сапогова автобус їде на Львівську, Ковельську, ГПЗ за 6 гривень. Зараз через кожні 35 хвилин регулярно їде автобус", – коментує перевізник.

За маршрутом №19 у нього їздять 5 автобусів. Зміни в салоні має лише один. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів