Поділитись:

Нема чим добратися: у Луцьку просять вирішити проблему з громадським транспортом

Понеділок, 09 листопада 2020, 11:32
Нема чим добратися: у Луцьку просять вирішити проблему з громадським транспортом

У Луцьку люди скаржаться, що не можуть добратися на навчання чи на роботу, адже діють певні обмеження щодо громадського транспорту. Відповідно до постанови Кабміну, пасажири можуть перебувати у громадському транспортному засобі лише на відведених місцях для сидіння.

А після запровадження електронного квитка та довготривалою зупинкою громадського транспорту з початку введення карантину в Луцьку і так суттєво зменшилася кількість маршрутних таксі, окремі маршрути з приватних секторів та віддалених мікрорайонів міста відсутні і сьогодні. Про це в петиції пише Наталія Грушка. 

Вона згадала останній прикрий інцидент  у мікрорайоні Вишків з маршрутним таксі № 26А, де водія оштрафували за те, що впустив у салон маршрутки більше пасажирів, аніж це дозволено.

"Маршутне таксі №26А і так ходить з періодичністю 40 хв. Ця періодика недостатня для забезпечення належного перевезення усіх охочих, враховуючи обмежену завантаженість маршрутних таксі, а такий маршрут не єдиний в місті з подібною проблемою. Ми розуміємо, що постанову потрібно виконувати. Тому просимо Луцьку міську раду розробити терміновий план заходів для вирішення нагального питання, щоб не наступив колапс системі громадського транспорту міста. Просимо не посилатися на листи до Кабінету Міністрів Украни, а самостійно знайти шляхи вирішення даної проблеми", – наголосила Наталія Грушка. 

Аби петицію розглянули органи місцеевої влади, вона має набрати не менш ніж 300 голосів. До завершення голосування залишилося 14 днів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів