Поділитись:

Як у Луцьку провести карантин вихідного дня

Автор: Міла Роспопа |
П'ятниця, 13 листопада 2020, 07:40

Якщо на цих вихідних ви збиралися поїсти смачної піци, запити деруни пивом чи почілити на івенті в атмосферній лаунж-зоні улюбленого закладу, забудьте. Кабінет Міністрів України своїм рішенням 11 листопада ввів карантин вихідного дня, а отже свої обліпихові чаї, осінні супчики і пиво з дерунами можна буде споживати на терасах під теплим листопадовим сонечком і конфеті із останніх цьогорічних листочків. 

Проте, не поспішайте засмучуватися. Ось вам кілька порад, як провести незабутні перші вихідні нового локдауну у рідному місті. 

Традиційний вікендовий похід у кінотеатр цілком може замінити прогулянка до "Променя" і "Порт-сіті". Всередину ви не потрапите, а проте на великих промо-екранах ще з вулиці можна буде подивитися трейлери кіноновинок чи рекламу ковбас.

Запланований романтичний вечір також не варто скасовувати через карантин. Завжди можна замовити столик на найближчій заправці, купити хотдоги і запалити свічки. 

Як у Луцьку провести карантин вихідного дня

До слова, свічку запалити в ці вихідні можна буде не тільки на заправці. Нові обмеження, швидше за все, не стосуватимуться храмів, а отже завжди можна присвятити вільний час спасінню душі. 

Фанати кави і тістечок можуть пройтися з кавою і тістечками осіннім містом, посидіти з ними у парку, або постояти перед дверима улюбленої кав'ярні. 

Культурний та інтелектуальний відпочинок також не слід відкладати. Замість відвідування музеїв, бібліотек і замку, можна оглянути головні новинки у брошурах "Сільпо", "Там-Там" та "7/23". 

Для любителів активного відпочинку ідеально підійде ранкова пробіжка до спортзалу і назад. Також можна буде влаштувати собі тематичний квест "Епіцентром": шукати скарби, лазєйки чи совість власників мережі. 

А якщо захочете побути наодинці з природою, можна сходити на очисні споруди водоканалу і погодувати лебедів, які там оселилися

Як у Луцьку провести карантин вихідного дня

Якщо серйозно, то ці вихідні стануть першим випробуванням для малого бізнесу. Тому підтримайте по можливості свої улюблені заклади, адже одного понеділка вони можуть так і не запрацювати... 

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024