Поділитись:

Головне в Луцьку за четвер, 12 листопада

Четвер, 12 листопада 2020, 22:00
Головне в Луцьку за четвер, 12 листопада

Інформаційне агентство "Конкурент" підготувало добірку найцікавіших та найважливіших новин за четвер, 12 листопада 2020 року.

Про Епіцентр

Епіцентр розмістив у Фейсбуці повідомлення, згідно з яким мережа продовжує п'ятницю на 72 години. Оскільки більшість українців чекає локдаун вихідного дня, громадян така інформація обурила не на жарт.

Головне в Луцьку за четвер, 12 листопада

Зрештою, мережа  гіпермаркетів "Епіцентр" прийняла рішення про роботу на вихідних, проте із певними обмеженнями: продаватимуть лише продукти харчування, медичні товари та засоби гігієни. Подробиці тут.

Про вибори

У Луцьку відбулися дебати претендентів на мерське крісло. Ігор Поліщук полемізував із Богданом Шибою в ефірі місцевого телеканалу. Наскільки дискусія виявилася гарячою, судіть самі тут.

Громадянська мережа ОПОРА підрахувала, скільки офіційно у Луцьку витратили партії та кандидати на місцевих виборах. Цікаві цифри тут.

Про ДТП

Повідомили деталі ДТП в Чарукові, де перевернулося авто. Водій та пасажир у лікарні. Фото тут.

А ще у Луцьку на Рівненській зіткнулися «мерседес» і «фольксваген». Подробиці тут.

Про правила дорожнього руху

Кабінет Міністрів України вніс зміни до правил дорожнього руху. Зміни стосуються смуги для руху маршрутних транспортних засобів та велосипедистів, ременів безпеки у таксі, пішоходів у темну пору доби та одного дорожнього знаку. Детальніше тут.

Надрукувати
мітки:
коментарів