Поділитись:

Головне в Луцьку за понеділок, 9 листопада

Понеділок, 09 листопада 2020, 21:00
Головне в Луцьку за понеділок, 9 листопада

Інформаційне агентство "Конкурент" підготувало добірку найцікавіших та найважливіших новин за понеділок, 9 листопада 2020 року.

 

Про карантин і коронавірус

У Луцьку не шпиталізують хворих на COVID-19, бо немає куди

Медзаклади Луцька відмовляються приймати важких хворих із коронавірусом, бо немає місця. 

Про це у коментарі ІА "Конкурент" розповів начальник Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Луцька Володимир Шмаль

За його словами, "швидка" приїздить на виклики, але коли пацієнтів привозять до профільних шпиталів, там все частіше відмовляють, адже ліжкомісця для коронавірусних хворих закінчилися. 

Детальніше читаймо тут.

А підприємці та ресторатори збираються на акцію протесту про "карантину вихідного дня". Вийдуть вони під стіни облдержадміністрації в середу, 11 листопада. Подробиці тут.

За останню добу на Волині зареєстрували 331 новий випадок захворювання на COVID-19. Одужали за добу 73 особи. Два випадки хвороби завершилися летально (м.Луцьк – 1, Рожищенський район – 1).

Детальна інформація тут.

Головне в Луцьку за понеділок, 9 листопада

Про дружбу і розбрат народів

У Луцьку влаштували автопробіг під азербайджанськими прапорами

У понеділок, 9 листопада містом їздили три автівки із прапорами Азербайджану, України та Туреччини. Авта гуділи в клаксони, а авто на чолі "колони" молодий чоловік енергійно розмахував прапором та викрикував гасла. 

Відео пробігу відзняв оператор ІА "Конкурент", коли автівки саме пересувалися проспектом Василя Мойсея.

Відео дивимося тут.

Головне в Луцьку за понеділок, 9 листопада

Про ДТП

В обідню пору понеділка, 9 листопада, на Дубнівському кільці зіткнулися автомобілі марки "BMW" та "Mercedes". Удар був сильним, адже у автівках спрацювали подушки безпеки. Обидва автомобілі мають значні механічні ушкодження. Фотки тут.

А в Липинах від зіткнення перекинувся бус. У ДТП постраждали три автомобілі: легковики "Пежо" та "Ауді", а також білий вантажний бус. За інформацією медіа, унаслідок аварії постраждала жінка, яка перебувала у салоні Audi. Фото і відео тут.

Головне в Луцьку за понеділок, 9 листопада

Про майже містику

Пам.ятаємо, як учора жінка стрибнула зі шляхопроводу, що сполучає проспект Перемоги та Соборності. Так ось, жніка не отримала жодних травм.

"Все хотіла набрати до тата, в руках телефон крутила, а як набрати – не могла орієнтуватись. Швидкій казала, що в неї закрутилася голова, і вона впала за перила, але там перила їй по груди,і самій впасти– ніяк... Ще й приземлилась на якийсь сарайчик знизу. Хлопець, який ішов по мосту, казав, що головою розбила шифер, встала і пішла"

А потім її забрали у психлікарню... Читайте тут, словом.

Головне в Луцьку за понеділок, 9 листопада

І про Зеленського

Президент Володимир Зеленський захворів на коронавірус. Про це він написав у своєму фейсбуці. Зеленський має температуру 37,5, втім почувається добре (за його ж словами).

"На жаль... Президент почувається добре", - написала у ФБ його прессекретар Юлія Мендель. Начебто всі й розуміють, що вона хотіла сказати, але зашкварний осад залишився.

Голова Офісу президента Андрій Єрмак також захворів на коронавірус.

 

Головне в Луцьку за понеділок, 9 листопада

Надрукувати
мітки:
коментарів