Поділитись:

Стопу пришили, триває розслідування: деталі нещасного випадку на луцькому «Моторі»

Понеділок, 16 листопада 2020, 16:21
Стопу пришили, триває розслідування: деталі нещасного випадку на луцькому «Моторі»

Державне підприємство "Луцький ремонтний завод "Мотор" прокоментувало нещасний випадок, який стався днями. 

Як зазначили на підприємстві, 10 листопада о 16:09 хвилин у цеху №4 трапився нещасний випадок з токарем 5-го розряду Олегом Конопленком. При роботі на верстаті з оброблення деталі з легованої сталі за допомогою різця утворилася петля зі стружки, яка внаслідок великої довжини потрапила на гратчастий настил. У якийсь момент петля стала зменшуватися і в ній опинилася ліва нога потерпілого, внаслідок чого гостра та довга стружка відрізала ліву стопу потерпілого, – опублікували на сторінці заводу. 

Чоловікові надали першу медичну допомогу та доправили до Луцької міської клінічної лікарні, де лікар Роман Трач здійснив важку операцію і пришив стопу.

"Колектив цеху №4 та працівники інших підрозділів матеріально підтримують свого колегу. Станом на сьогодні стан Конопленка Олега Володимировича задовільний, є надія на благополучне одужання, проте лікування буде тривалим", – зазначили в повідомленні. 

На підприємстві розпочала роботу комісія Держпраці із спеціального розслідування нещасного випадку з тяжким наслідком, яка до 3 грудня проведе розслідування і надасть компетентні висновки. Проте на заводі наголошують, що незалежно від результатів розслідування трудовий колектив ДП "ЛРЗ "Мотор"  підтримуватиме і допомагатиме у лікуванні постраждалого. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів