Поділитись:

На «Кромберзі» в Луцьку жінці відрізало палець (відео)

Четвер, 18 червня 2020, 13:00
На «Кромберзі» в Луцьку жінці відрізало палець (відео)

У Луцьку на заводі «Кромберг енд шуберт Україна» працівниці відрізало палець. Бригада медиків госпіталізувала жінку до Луцької міської клінічної лікарні. Лікарі кажуть – травма серйозна. Втім запевняють: до роботи жінка зможе повернутися згодом. До слова, лікування постраждала оплачує сама. 

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс». 

32-річна працівниця заводу втратила палець під час виробничого процесу: працювала на машині для нарізання шлангів. Спершу і не зрозуміла, що сталося. Медики швидкої допомоги одразу госпіталізували жінку до лікарні, де її прооперували. Лікарі кажуть, що зробили все, що було в їхніх силах.

«Стан задовільний. Відрізаний палець, відрізана верхня частина нігтьової фаланги великого пальця на правій руці. Травма серйозна, однак, думаю, що на працездатність особливо не вплине», – зазначив Олег Мазепа, координатор опікового відділення Луцької міської клінічної лікарні. 

Коли загоїться рана, жінку випишуть з лікарні. Далі треба буде пройти курс реабілітації, а згодом можна буде повернутися до роботи. 

У пресслужбі заводу інцидент підтвердили, наразі там триває розслідування. Надалі будуть вжиті заходи, аби такі випадки не повторювалися. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів