Поділитись:

На Волині покарають кафе, в якому святкували весілля під час карантину

Понеділок, 16 листопада 2020, 16:15

Оскільки 11 листопада Кабінет Міністрів України запровадив «карантин вихідного дня», тож поліція у вихідні забезпечувала дотримання обмежувальних вимог.

На всіх порушників склали 41 протокол за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину) Кодексу України про адміністративні правопорушення, – повідомили в ГУ НП у Волинській області. 

Загалом, за вихідні самі громадяни понад 30 разів повідомляли про ті чи ті порушення правил карантину: більшість з них знайшли підтвердження. Також мобільні групи поліції разом з працівниками Держпродспоживслужби самостійно виявили ряд порушень.

Незважаючи на заборону працювати у вихідні розважальним закладам, ресторанам, кафе, спортзалам та непродуктовим магазинам, дехто з громадян вирішив обійти встановлені норми. 

Наприклад, 15 листопада в Камінь-Каширському дільничний офіцер поліції зафіксував роботу одного з продовольчих магазинів міста, декілька схожих порушень задокументували у смт. Ратно та районі.

А в Луцьку небайдужі громадяни повідомили на 102, що один із закладів харчування в центрі працює. Виїхавши на місце, поліцейські виявили, що у ресторані перебувають люди і він функціонує у звичному режимі.

В цей же день в одному з закладів Рожищенського району, незважаючи на карантинні заборони, відбувалося весілля, де були присутні понад 20 осіб.

На всіх порушників склали адміністративні протоколи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів