Поділитись:

Головне в Луцьку за вівторок, 17 листопада

Вівторок, 17 листопада 2020, 22:00
Головне в Луцьку за вівторок, 17 листопада

Інформаційне агентство "Конкурент" підготувало добірку найцікавіших та найважливіших новин за віторок, 17 листопада 2020 року.

Про кадрові призначення

У голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка з'явився новий помічник. Ним став Валерій Руцький, який певний час був т.в.о. начальника управління охорони здоров'я Волинської ОДА після того, як з посади пішов Ігор Ващенюк.

Про майбутніх депутатів

Шестеро обраних депутатів Волиньради відмовилися від мандатів. Це, зокрема, Віталій Бадзюнь (ЄС), Микола Яручик (ЄС), Андрій Разумовський (За майбутнє), Ігор Гузь (За майбутнє), Наталія Захарчук (Аграрна партія України) та Ольга Левчук (Аграрна партія України). Про причини такого вчинку та хто ще може відмовитися від мандату, читайте тут.

Про Велике будівництво Зеленського

Волинський автодор «погорів» на «відкатах» від «Великого будівництва» Зеленського. Встановлено, що т.в.о. директора ДП «Служба місцевих автомобільних доріг та будівництва» та його заступники систематично вимагали від суб’єктів господарської діяльності 20 % коштів від загальної вартості укладених договорів на встановлення камер відеонагляду на об’єктах будівництва в рамках програми «Велике будівництво», у тому числі на автодорогах Волині. Подробиці тут.

Про смерті

У селі Оконськ на автодорозі сполученням Ковель-Київ Volkswagen зіткнувся з вантажівкою Renault Magnum. На дорозі розкидані уламки автівки. в автопригоді загинув депутат Любешівської селищної ради Валентин Штельмах. Подробиці тут і тут.

Помер керівник Гнідавського цукрового заводу Ростислав Новосад.

Редакція ІА "Конкурент" висловлює щирі співчуття рідним і близьким.

Про ДТП

У Луцьку на перехресті біля ЦУМу в обідню пору зіткнулися два легковики. Трошки автівки покоцалися, але затор утворився серйозний. Фотки тут.

І чергова аварія трапилася на Дубнівській у Луцьку. Водій на «ауді» в’їхав у «фольксваген». Пом'ялися не на жарт. Фото тут.

Про церкву і парковку

На території так званої "зеленої зони" поруч із храмом Всіх Святих землі Волинської облаштували стоянку для автомобілів прихожан. У коментарі ІА "Конкурент" настоятель храму отець Володимир наголосив, що ця земля належить церкві. І що за проектом, затвердженим ще у 2000-му році, на цій території має бути стоянка. Деталі тут.

Про день студента

Сьогодні в Україні відзначають День студента. Ми вирішили згадати, як баба дівкою була, і склали невеличкий тест, яким ви є/були студентом. Кльоцаємо сюди.

В Луцьку діє Університет III віку, де навчаються літні студенти. Вони ніколи не прогулюють пар і прагнуть до навчання, - каже керівниця цього університету. Ще цікавого про старших студентів тут

Інші цікаві та важливі новини:

  1. У кого й на скільки зростуть зарплати й пенсії у грудні
  2. «Луцькводоканал» отримає гроші на реконструкцію каналізаційних станцій
  3. Зґвалтування у селі на Волині: зведений брат познущався над сестрою
  4. Кабан на плоту: звідки він «приплив» до Луцька
  5. На Волині СБУ спіймала на хабарі інспектора-прикордонника: «рішав» контрабанду цигарок

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ ГОЛОВНІ НОВИНИ:

Надрукувати
мітки:
коментарів