Поділитись:

Лучанку обурила церковна стоянка на газоні. У храмі кажуть – це парковка (фото)

Вівторок, 17 листопада 2020, 12:52
Лучанку обурила церковна стоянка на газоні. У храмі кажуть – це парковка (фото)

Ще зранку у вівторок, 17 листопада лучанка оприлюднила допис обурення про те, що на території так званої "зеленої зони" поруч із храмом Всіх Святих землі Волинської облаштували стоянку для автомобілів прихожан. 

"Є питання. Хто, коли, і за які відкати дав дозвіл на захоплення території зеленої зони під церковну-приходську парковку?" – написала користувачка Еля Форманюк.

Допис зібрав багато негативних реакцій. 

Лучанку обурила церковна стоянка на газоні. У храмі кажуть – це парковка (фото)Лучанку обурила церковна стоянка на газоні. У храмі кажуть – це парковка (фото)

У луцькому храмі Всіх Святих землі Волинської прокоментували відведення зеленої зони поруч із храмом під стоянку для автомобілів прихожан. 

Зокрема, у коментарі ІА "Конкурент" настоятель храму отець Володимир наголосив, що ця земля належить церкві. І що за проектом, затвердженим ще у 2000-му році, на цій території має бути стоянка. 

"Це не газон, по-перше. А по-друге, це територія храму, і там в мене по проекту стоянка є. Просто воно заросло травою, тому що нема в нас коштів, щоб його зробити там. Але ця територія в нас висипана щебенем, і там парковка", – каже отець Володимир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024