Поділитись:

Теремнівська: водії паркуються просто посеред газону (фото, відео)

Вівторок, 06 жовтня 2020, 16:35
Теремнівська: водії паркуються просто посеред газону (фото, відео)

Зелений газон посеред вулиці Теремнівської у Луцьку водії перетворили на парковку. 

Така ситуація обурює місцевих мешканців, розповідає лучанка Олександра Куртєєва. За словами жінки, ідеться про зелену зону навпроти Медико-діагностичного центру. Тут на газоні вже насипали гравій, аби водіям було більше місця для паркування, ідеться у дописі лучанки на фейсбук. 

"Вважаю, що так не має бути. Зелена зона – це НЕ парковка для авто!

На фото – зупинка громадського транспорту на вулиці Теремнівській, що поруч із Діагностичним центром. Зупинку скоро відновлять, а ось щодо території навколо неї – питання відкрите. Очевидно ж, що раніше тут була зелена територія, обкладена бруківкою, подекуди видніється навіть зелень. Проте комусь прийшло в голову засипати її гравієм та перетворити на паркомісця. І абсолютно нікого не хвилює руйнування бруківки. При цьому, біля самого закладу достатньо місця для паркування клієнтів, а за декілька метрів розташована платна парковка!

Сьогодні я написала звернення на ім’я директора департаменту муніципальної варти та директора департаменту житлово-комунального господарства з проханням посприяти відновленню благоустрою, обгородити цю ділянку території для подальшого збереження зеленої зони, а також провести інспектування на предмет виявлення порушень правил паркування та притягнення порушників до відповідальності", – пише Олександра Куртєєва.

Теремнівська: водії паркуються просто посеред газону (фото, відео)Теремнівська: водії паркуються просто посеред газону (фото, відео)Теремнівська: водії паркуються просто посеред газону (фото, відео)Теремнівська: водії паркуються просто посеред газону (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 квітня 2024
12 квітня 2024
08 квітня 2024
04 квітня 2024
30 березня 2024
23 березня 2024
19 березня 2024
18 березня 2024
16 березня 2024