Поділитись:

Луцький теракт потрапив у «Дизель шоу» (відео)

Понеділок, 07 вересня 2020, 19:30
Луцький теракт потрапив у «Дизель шоу» (відео)

Про захоплення заручників у Луцьку пожартували в гумористичному телешоу. 

Зокрема, актори "Дизель шоу" спроєктували продовження історії. Сцену показали у програмі за 28 серпня. 

Перед цим, у шоу пожартували, мовляв, якщо перемотати події з терактом, то стане зрозуміло, що поліцейські просто проваджали колегу на автобус. 

Нагадаємо: 21 липня поліція Волині отримала повідомлення від терориста, який заявив, що взяв у заручники людей на Театральному майдані міста.  Центр Луцька перекритий і для людей, і для автомобілів. Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко прокоментував захоплення заручників у центрі Луцька. Також він назвав ім'я зловмисника. ІА «Конкурент» знайшло сторінку терориста в твітері. Зокрема, там він опублікував вимоги, а раніше публікував відео. Відомо також, що він викинув одну гранату – її вдалося знешкодити вибухотехнікам. 

Згодом на події відреагував Президент України Володимир Зеленський. Він заявив, що взяв ситуацію під особистий контроль.  СБУ розпочала кримінальне провадження щодо захоплення заручників у Луцьку за статтею терористичний акт.

Як відомо, готувався до операції заздалегідь. У Харкові затримали його спільника. Арсен Аваков зазначив, що це неврівноважена людина. Чоловік сформував власне уявлення справедливості, вигадав помсту світові.

Спочатку терорист звільнив трьох заручниківПісля діалогу з правоохоронцями чоловік вийшов з автобуса і здався

До слова, Зеленський розповів, як домовлявся із терористом про звільнення заручників. А в МВС прокоментували, чому зволікали зі штурмом. В Офісі Президента також розповіли, що терорист перебував під прицілом понад 20 снайперів. 

Максиму Кривошу, якого обвинувачують, зокрема, у захопленні заручників та скоєнні терористичного акту, обрали міру запобіжного заходу. Луцький міжрайонний суд 23 липня виніс ухвалу про арешт чоловіка до винесення вироку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ ПРО ЗАРУЧНИКІВ У ЦЕНТРІ ЛУЦЬКА

Надрукувати
мітки:
коментарів