Поділитись:

«Хороший фільм, зря стер», – Кривош про відео Зеленського

Четвер, 23 липня 2020, 16:30
«Хороший фільм, зря стер»,  – Кривош про відео Зеленського

Захист хоче, аби під час судового засідання був використаний запис розмови Володимира Зеленського та Максима Кривоша.  

У ході засідання 23 липня Кривош сказав, що президент єдиний, хто наважився виконати його вимоги. На зауваження журналістів про те, що Зеленський стер запис про відео, підсудний сказав:

«Хороший фільм. Зря стер. Йому би підняло рейтинг. Хороший фільм, але подивіться до кінця. Його важко до кінця додивитися. Правда, вона важка».

Він зазначив, що про розмову із Зеленський обіцяє детально розповісти на фінальному засіданні.

До слова, Кривош відмовився ставати перед судом.  І заявив, що ні про що не шкодує. 

21 липня поліція Волині отримала повідомлення від терориста, який заявив, що взяв у заручники людей на Театральному майдані міста.  Центр Луцька перекритий і для людей, і для автомобілів. Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко прокоментував захоплення заручників у центрі Луцька. Також він назвав ім'я зловмисника. ІА «Конкурент» знайшло сторінку терориста в твітері. Зокрема, там він опублікував вимоги, а раніше публікував відео. Відомо також, що він викинув одну гранату – її вдалося знешкодити вибухотехнікам. 

Згодом на події відреагував Президент України Володимир Зеленський. Він заявив, що взяв ситуацію під особистий контроль.  СБУ розпочала кримінальне провадження щодо захоплення заручників у Луцьку за статтею терористичний акт.

Як відомо, готувався до операції заздалегідь. У Харкові затримали його спільника. Арсен Аваков зазначив, що це неврівноважена людина. Чоловік сформував власне уявлення справедливості, вигадав помсту світові.

Спочатку терорист звільнив трьох заручниківПісля діалогу з правоохоронцями чоловік вийшов з автобуса і здався

До слова, Зеленський розповів, як домовлявся із терористом про звільнення заручників. А в МВС прокоментували, чому зволікали зі штурмом. В Офісі Президента також розповіли, що терорист перебував під прицілом понад 20 снайперів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ ПРО ЗАРУЧНИКІВ У ЦЕНТРІ ЛУЦЬКА

Надрукувати
мітки:
коментарів