Поділитись:

Головне в Луцьку за середу, 18 листопада

Середа, 18 листопада 2020, 22:00
Головне в Луцьку за середу, 18 листопада

Інформаційне агентство "Конкурент" підготувало добірку найцікавіших та найважливіших новин за середу, 18 листопада 2020 року.

Про таємну сесію в Княгининку

У Княгининку депутати зібралися на таємну сесію і дерибанили землю до пізньої ночі. Під покровом ночі в п’ятницю тринадцятого листопада потайки від громади у Княгининівській сільській раді зібрали сесію. На засіданні депутати роздавали землі, ось тільки не звичайним мешканцям громади, а самим собі, своїм дітям, дружинам та іншим родичам. Доходило до того, що на одне й те ж прізвище депутата припадало з десяток рішень. Окремі депутати чи їхні родичи отримували гектари землі. Більше тут.

Сьогодні ж, коли про цей факт дізналися мешканці Княгининівської громади, люди прийшли до сільської ради, аби написати заяву на землю. Подробиці тут.

Про Велике "крадівництво" на Волині

Заступникам директора ДП «Служби місцевих автомобільних доріг у Волинській області» повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди. Слідство встановило, що посадовці налагодили схему одержання від підприємців «відкатів» у розмірі 20 % від вартості виконаних за договорами підряду робіт зі встановлення систем відеоспостереження на об’єктах будівництва та автодорогах на території Волинської області. Договори укладалися лиш із тими суб’єктами господарювання, які погоджувалися на такі умови «співпраці». Рекомендуємо подивитися фоточки тут. Вони бомбезні.

Директора ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» Ігоря Свиридова, який фігурує в справі про відкати, звільнили із займаної посади.

Головне в Луцьку за середу, 18 листопада

Про порушення ПДР

У Луцьку вантажівка перетнула залізничний переїзд перед локомотивом. Трапилося це на перехресті вулиць Набережна – Ківерцівська – Стрілецька. Кажуть, був неуважним. Відео дивимося тут.

Про бізнес на покійниках

У Ківерцях автобус, яким здійснюють ритуальні перевезення, залили монтажною піною. "Раніше у Ківерцях було багато ритуальних магазинів, десь років п'ять тому Ніна Павлишина почала витісняти конкурентів. Вдалося позбутися усіх, окрім чоловіка, який продавав ритуальну атрибутику в себе вдома. Власник автобуса працює від луцької фірми", – розповів Микола Матвійчук для ІА "Конкурент". Подробиці цієї жахливої та захоплюючої історії дізнаємося тут.

Головне в Луцьку за середу, 18 листопада

Про урбаністичну флору

У Центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки пропонують висадити павловнії. Що це таке і з чим його їдять, тут.

Інші цікаві та важливі новини:

  1. Ковідний шпиталь у луцькому пологовому може запрацювати вже в листопаді
  2. “Саджали їх власними руками”: у луцькому дворі разом з трухлявими вирізали здорові дерева (відео)
  3. Цитрусовий гід: скільки коштують мандарини у Луцьку (фото)
  4. Луцьк оповив туман (фото)
  5. Чарівний захід сонця у Луцьку (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ ГОЛОВНІ НОВИНИ:

Надрукувати
мітки:
коментарів