Поділитись:

У Княгининку депутати зібралися на таємну сесію і дерибанили землю до пізньої ночі (відео)

Середа, 18 листопада 2020, 09:00

Під покровом ночі в п’ятницю тринадцятого листопада потайки від громади у Княгининівській сільській раді зібрали сесію. На засіданні депутати роздавали землі, ось тільки не звичайним мешканцям громади, а самим собі, своїм дітям, дружинам та іншим родичам.

Доходило до того, що на одне й те ж прізвище депутата припадало з десяток рішень, – йдеться у сюжеті телеканалу "Аверс". 

Віта Ковальчук, секретарка Княгининівської сільської ради запевнила, що перелік питань розміщувався на сайті сільської ради, однак у зв'язку із технічними збоями, питання і проєкти рішень там не з'явилися вчасно. Також вона наголосила: сесія не тривала вночі, але була зібрана о 18:00 годині через те, що всі депутати перебували на основних місцях роботи. 

У Княгининівській сільські раді пояснили, що передусім виділяють землю воїнам АТО, багатодітним сім'ям, активним членам громади – йдеться про підприємця Володимира Сидуна, який вирощує малину. Йому, зокрема, виділили два гектари у селі Зміїнець, що під самим Луцьком.

А от "звичайним" жителям Княгининівської ОТГ у видачі землі відмовляють роками. Не пропонують земельні ділянки й багатодітним сім'ям, про які згадували в сільраді. Про це пишуть обурені люди у фейсбук-спільноті громади: 

"В свій час теж зверталася, щоб виділили земельну ділянку, то сказали, що нема землі". 

"Ми багатодітна сім'я, і чомусь нам навіть не запропонували, а розпинаються". 

"А моєму сину відказали у земельній ділянці, яку я і моя сім'я добивається уже багато років. Так хотіла попасти на сесію, але все зробили тихо". 

Детальніше про таємну сесію і дерибан землі дивіться у сюжеті: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 березня 2024
27 лютого 2024
21 лютого 2024
10:34
20 лютого 2024
13 лютого 2024
16:02
19 січня 2024
22:06
18 січня 2024
15 січня 2024