Поділитись:

Андрій Покровський разом із командою привітав лучан з Новим роком та Різдвом

Середа, 30 грудня 2020, 20:20

Лідер Громадянського Руху "СВІДОМІ" та бізнесмен Андрій Покровський привітав жителів Луцької громади з прийдешніми Новим роком та Різдвом. Уперше він зробив це разом зі своєю командою - депутатами Луцької міської та районної ради від фракції "СВІДОМИХ".

Відео новорічного вітання опублікували на YouTube-каналі "СВІДОМИХ".

Текст привітання подаємо без змін:

Наближаються новорічні свята. Ми щороку чекаємо їх, як можливість перезавантажити своє життя, почати все з нової сторінки. 

2020-й завершується, ми можемо зітхнути з полегшенням. Він справді був важкий для кожного: початок пандемії, каруселі з введенням і послабленням карантину та повне нерозуміння того, що буде далі. Але все погане, що трапилося з нами, має залишиться в старому році. Наступний рік ми зустрічаємо з надією, що все врешті буде добре, нам спільними зусиллями вдасться побороти негаразди.

Усією командою Громадянського Руху «СВІДОМІ», яка цьогоріч збільшилася із двох депутатів до одинадцяти, ми вітаємо вас із новорічними святами!  Бажаємо міцного-міцного здоров’я вам та вашим рідним, злагоди та достатку в домівках, впевненості в майбутньому та віри! Нехай 2021 рік принесе усім нам мир, стабільність та добро!

Щасливого Нового року та Різдва! Веселих свят!

 

У другому ряді зліва на право: депутати Андрій Маруняк, Валентин Хаймик, Олександр Бондар, Юрій Циганюк та Михайло Наход. У першому ряді зліва на право: депутати Христина Назар, Оксана Урбан, лідер "СВІДОМИХ" Андрій Покровський, депутати Алла Надточій, Тарас Шкітер та Євгеній Мікоян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів