Поділитись:

Луцький юрист пояснив, як скасувати постанову за перевищення швидкості (відео)

Четвер, 05 листопада 2020, 14:00

Якщо ви перевищили на транспортному засобі дозволену швидкість, то притягуватиметеся до адмінвідповідальності за статтею 122 Кодексу України про адмінправопорушення.Перша частина карає тих водіїв, які порушили швидкісний режим на 20 км/год, а третя – на 50 км/год. 

Про це розповів луцький юрист Тарас Гупало у своєму відеоблозі. Також він пояснив, як скасувати постанову за перевищення швидкості. 

Багато водіїв посилаються на примітку статті 122, у якій йдеться: якщо перевищення швидкісного режиму було зафіксовано в автоматичному режимі, то шраф накладається на особу, яка ввезла транспортний засіб в Україну. Водії ж трактують це неправильно, мовляв, за цією статтею можна штрафувати винятково в тих випадках, якщо таке правопорушення було зафіксоване в автоматичному режимі, а "трукам" фіксує не в автоматичному режимі. 

"Трукам" є єдиним доказом у вашій справі, жодні свідчення поліцейських, що ви нібито їхали з перевищенням, не беруться до уваги. Особливу увагу треба звернути, чи справді на "трукамі" зафіксоване перевищення вашого транспортного засобу. 

У своїх позовних заявах не апелюйте, що винесена постанова, а не протокол. Це не правильно. 

Детальніше дивіться у відео: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів