Поділитись:

Як Покровський веде у владу лучан, або Шлях «СВІДОМИХ» до виборів

П'ятниця, 23 жовтня 2020, 19:30
Як Покровський веде у владу лучан, або Шлях «СВІДОМИХ» до виборів

Громадянський Рух "СВІДОМІ" – місцева команда на чолі з бізнесменом та депутатом Луцької міської ради Андрієм Покровським. У 2017 році організацію створили заради втілення різноманітних соціальних ініціатив. Проте сьогодні, задля отримання максимальних можливостей для розвитку міста, "СВІДОМІ" йдуть на вибори. 

Яким був шлях Покровського та його однодумців, як росли "СВІДОМІ" та кого вони ведуть у місцеві ради – читайте в матеріалі ІА "Конкурент"

***

У 2017 році ГР "СВІДОМІ" заснували вищезгаданий Андрій Покровський, політолог Михайло Наход та медіа-менеджер Тарас Шкітер. Організація відразу взялася за втілення різноманітних проєктів.

Влітку 2020 року Громадянський Рух "СВІДОМІ" вирішив готуватися до місцевих виборів, а Андрій Покровський оголосив про проведення відкритого набору кандидатів у депутати до Луцької міської ради, які потраплять до списку "СВІДОМИХ".

Спершу "СВІДОМІ" планували обрати через прайммеріз лише десятьох осіб, проте коли охочих виявилося понад 300, "квоту" розширили до 21. 15 людей визначили за допогою онлайн-голосування, а ще шістьох учасників конкурсу обрали засновники громадянського руху. 

Завдяки відкритому відбору, шанс стати депутатами отримали чимало фахівців. Серед них – вчителі, лікарі, управлінці, керівники ОСББ, маркетологи, юристи та підприємці.

4 вересня Андрій Покровський під час конференції  у "Промені" повідомив, що Алла Надточій буде кандидаткою на посаду Луцького міського голови від ГР "СВІДОМІ". 

Як Покровський веде у владу лучан, або Шлях «СВІДОМИХ» до виборів

А вже 15 вересня "СВІДОМІ" під час великого форуму, який відбувся у все тому "Промені", назвали усіх своїх кандидатів у депутати до Луцької міської ради, а також вирішили балотуватися й до Боратинської сільської та Луцької районної рад. 

Як Покровський веде у владу лучан, або Шлях «СВІДОМИХ» до виборів

Після цього розпочалася гаряча агітаційна пора. За останні тижні "СВІДОМІ" провели десятки зустрічей з виборцями. Вони спілкувалися з людьми у дворах, на підприємствах та просто посеред вулиці.

Зустріч з підприємцями ринкуЗустріч з підприємцями ринку

«Свідомі» на зустрічі на ТОВ «Промтекссервіс»«Свідомі» на зустрічі на ТОВ «Промтекссервіс»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надточій на теледебатах: "Увесь бізнес у Луцьку має працювати на рівних умовах" (відео)

Разом із цим 18 жовтня Михайло Наход взяв участь у теледебатах на Суспільному.

20 жовтня повинна була відбутися велика зустріч команди Андрія Покровського з лучанами, проте свої корективи вніс коронавірус. Зважаючи на складну ситуацію з поширенням хвороби, подію скасували. Натомість Покровський та Надточій в онлайні відповідали на запитання від громадян та експертів. 

Зокрема вони розповіли про те, як планують створювати робочі місця, "затягувати" інвесторів та великі компанії у Луцьк, розвантажувати садочки, розвивати інфраструктуру тощо. 

21 жовтня вже Алла Надточій прийшла у студію Суспільного, аби теж взяти участь в дебатах. Її опонентами були – Микола Федік та Ігор Поліщук.

Насамкінець 22 жовтня Андрій Покровський, Алла Надточій, Тарас Шкітер та інші представники руху зустрілися з представниками автобізнесу та працівниками IT-сфери.

Як Покровський веде у владу лучан, або Шлях «СВІДОМИХ» до виборів

Як Покровський веде у владу лучан, або Шлях «СВІДОМИХ» до виборів

Розмова з працівниками ТзОВ «Західторгхліб», де виготовляють відому усім лучанам випічку ТМ «Кічкарівка»Розмова з працівниками ТзОВ «Західторгхліб», де виготовляють відому усім лучанам випічку ТМ «Кічкарівка»

"СВІДОМІ" закликали усіх не бути байдужими та проголосувати на виборах у неділю, 25 жовтня.

Місцеві вибори – місцева команда. Підтримуй "Громадянський Рух "СВІДОМІ". 

Як Покровський веде у владу лучан, або Шлях «СВІДОМИХ» до виборів

Голосуй за Аллу Надточій на посаду Луцького міського голови – №7 у виборчому бюлетені.

Громадянський Рух "СВІДОМІ"  до Луцької міської ради №8 у виборчому бюлетені. 

Громадянський Рух "СВІДОМІ" до Боратинської сільської ради – №8 у виборчому бюлетені. 

Громадянський Рух "СВІДОМІ" до Луцької районної ради – №2 у виборчому бюлетені.

*Матеріал опубліковано на правах політичної реклами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
20 жовтня 2023
12 жовтня 2023
03 жовтня 2023
18 вересня 2023
16 червня 2023
06 червня 2023
10 квітня 2023
23 березня 2023
03 березня 2023
02 березня 2023