Поділитись:

Нові робочі місця та підтримка бізнесу, – Михайло Наход озвучив пріоритети під час теледебатів

Неділя, 18 жовтня 2020, 13:00
Нові робочі місця та підтримка бізнесу, – Михайло Наход озвучив пріоритети під час теледебатів

Створення департаменту підтримки бізнесу у Луцькій міській раді, а також програма започаткування нових напрямків бізнесу у населених пунктах, що приєднуються до міста, є одним з програмних завдань команди "СВІДОМИХ". Це покращить економічний розвиток та сприятиме створенню нових робочих місць.

Таку думку в ефірі «Суспільного Волинь» в рамках проєкту «Виборчий округ. Місцеві» озвучив політолог, співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Михайло Наход.

«Сьогодні будь-який підприємець, який хоче вести чи веде бізнес у Луцькій міські й раді, повинен обійти мало не десяток різних підрозділів. Ми це проаналізували і з’ясували, що мінімум 4 структурні підрозділи у міськраді працюють з бізнесом не надто якісно. Бізнес не має єдиної так званої точки входу, де б ним опікувалися з початку і до кінця. Тому ми ще рік тому озвучили цю ідею – створити агенцію, а потім департамент з підтримки інвесторів та розвитку бізнесу, який в ідеалі очолив би один із заступників міського голови. І весь бізнес – від середнього підприємця до великого бізнесу – знав би, що в міській раді є людина, яка відповідає і опікується кожним інвестором. Щоб людина, яка хоче вкласти гроші в місто чи уже це зробила, прийшла у цей підрозділ і їй надали повний комплект послуг», – висловив думку Михайло Наход.

Політолог зазначив, що оскільки громада міста збільшилася втричі і є досить багато вільних земельних площ, які можна використовувати для ефективного ведення садівництва та тепличного господарства, «Свідомі» пропонують, аби ці землі у навколишніх населених пунктах за допомогою грантових програм почали використовуватися під такі цілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 березня 2024
09:53
07 березня 2024
28 грудня 2023
20 жовтня 2023
03 жовтня 2023
21 вересня 2023
12 травня 2023
03 квітня 2023
17 лютого 2023
03 лютого 2023
17:00