Поділитись:

Про що говорили Покровський і Надточій на зустрічі із представниками автобізнесу (фото)

П'ятниця, 23 жовтня 2020, 12:29

Останні теплі дні цього року насичені зустрічами та обговореннями. Про майбутнє Луцька, проблеми і виклики говорили на зустрічі представників Громадянського руху "СВІДОМІ" із працівниками "West Auto Hub", яка відбулася у четвер, 22 жовтня. Команда "СВІДОМИХ" приїхала на запрошення підприємства, щоб дізнатись про його діяльність, поговорити з керівництвом і працівниками про проблеми і перепони, успіхи та перспективи. 

"West Auto Hub" – це нова компанія, яка працює у Луцьку три роки. Вони зібрали весь спектр автопослуг в одній локації. Тут діють територіальний сервісний центр МВС, митний склад, місце доставки товарів, підрозділ митного оформлення, торговельні майданчики, об’єкти обслуговування транспортних засобів (ремонтний та фарбувальний підрозділи, сучасна автомобільна мийка, підрозділ переобладнання), заклади харчування, кімнати очікування, кімнати відпочинку готельного типу. 

Зустріч почалася на території підприємства. Для гостей провели пізнавальну екскурсію. Керівниця Луцького авторемонтного заводу Вікторія Шляхтич та керівниця компанії "West Auto Hub" Юлія Риковська розповіли, з чого зараз складається компанія, та які основні напрямки їх роботи. Жінки, зокрема, зазначили, що тут власники авто можуть отримати повний спектр послуг: огляд, розмитнення, оформлення, замовлення, продаж. Щодня працівники автохабу обслуговують близько 130 транспортних засобів. Це унікальна в Україні співпраця державного закладу – Регіонального сервісного центру МВС – із бізнесом. 

Лідер "СВІДОМИХ" Андрій Покровський поцікавився, як компанія планує розвиватися. У відповідь Юлія Ричковська зауважила, що наразі "West Auto Hub" намагається "закрити" західний кордон України, відкривши філії у декількох прикордонних областях. 

Представниця руху Алла Надточій своєю чергою зауважила, що розширення Луцька у рамках адміністративної реформи дасть бізнесу нові можливості та нові потенційні вектори розвитку. 

Екскурсія минула легко і невимушено. Її завершили у приміщенні автохабу, де на "СВІДОМИХ" уже чекали працівники підприємства. 

Андрій Покровський розповів про команду громадянського руху. За його словами, це місцеві люди, які знають про всі локальні проблеми, і для яких важливо проблеми вирішувати. 

"Лучанам потрібні робочі місця та гідна зарплата. І влада має працювати над цим. Місцевий бізнес та інвестиції – це найперше, на що треба звернути увагу. Насьогодні бізнесмен, який хоче вести чи веде бізнес у Луцьку, повинен обійти чимало підрозділів. Тому ми пропонуємо створити єдиний - департамент з підтримки інвесторів та розвитку бізнесу, який в ідеалі очолив би один із заступників міського голови. Тоді кожен бізнес чи інвестор буде знати, до кого він може звернутися", – зауважив Покровський.

Алла Надточій наголосила, що саме зараз вирішується, яким буде Луцьк найближчим часом. І їй як мамі та як лучанці важливо, аби молоді перспективні люди не виїжджали звідси. Для цього, впевнена вона, потрібно самим створити найкращі умови для розвитку. 

"Я хочу, щоб наші діти працювали у себе вдома, в Луцьку, і для того, щоб жити в достатку, їм не потрібно було виїжджати за кордон. Будучи у владі, я докладаю максимум зусиль, аби сприяти створенню нових робочих місць для нашої молоді. Тому сьогодні, ми зустрілися з працівниками місцевого бізнесу, щоб почути, як влада може допомогти йому розвиватися", – сказала Алла Надточій.

Після зустрічі керівниця авторемонтного заводу Вікторія Шляхтич розповіла, що для неї цінними були не тільки декларація підтримки бізнесу. 

"Я теж людина, небайдужа до свого міста. Ми хочемо розвиватися і ставати успішними. Я для мене було важливо почути, чи розділяють ці погляди люди, які ідуть до влади. Мені найбільше сподобалося, що вони думають про молодь. Адже я молода мама, в якої, хай мале покоління, але воно виросте і теж робитиме свій вибір. Мені хочеться, щоб молодь залишалася у нашому місті. І цей акцент їх роботи мені подобається. Лишатися тут і робити своє місто та свою країну кращими - це важливо", – підсумувала керівниця. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів