Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 23 вересня

Четвер, 23 вересня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 23 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за четвер, 23 вересня.

Про тендери

Служба автомобільних доріг у Волинській області провела декілька тендерів на реконструкцію і капремонт доріг державного значення на території області. Три з них на загальну суму близько 700 мільйонів гривень виграло підприємство зі статутним капіталом дві тисячі гривень

Аукціони відбулися 21 вересня.

Усі три тендери виграло ТОВ «Волиньдорбуд», яке запропонувало найменші суми: 199,3 млн, 180,1 млн та 336,2 млн грн відповідно. У всіх трьох закупівлях товариство конкурувало з підприємствами «Луцькавтодор-сервіс» та ТОВ «Автомагістраль-Південь».

Підприємство було створене у серпні 2019 року, а зареєстроване воно в селищі Голоби Ковельського району. Статутний капітал – у розмірі двох тисяч гривень. Засновниками підприємства є& Юрій Романко з Івано-Франківська та Руслан Курило з села Буків Луцького району.

За свою коротку історію підприємство виграло торгів на суму 1,5 мільярда гривень.

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 23 вересня

Про «люксову» ДТП

ДТП сталась у середу, 22 вересня, на перехресті вулиць Карпенка-Карого і Дубнівської: зіткнулися Mercedes-Benz S 350 та Lexus RX 350. На щастя, в аварії ніхто не постраждав. Автівки зазнали механічних ушкоджень.

Під час спілкування з 44-річним водієм «мерседесу» патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд на стан визначення алкогольного сп’яніння на місці автопригоди. Результат – позитивний.

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 23 вересня

Про стабільний рейтинг

Після місцевих виборів 2020 року рейтинг політичної сили «Громадянський рух «СВІДОМІ», лідером якої є  Андрій Покровський, не змінився. Якби вибори до Луцької міської ради відбулися найближчим часом, то «СВІДОМІ» отримали б 9% голосів виборців. Про це свідчать результати опитування, проведеного днями у Луцьку. На виборах до міської ради у 2020 році «СВІДОМІ» здобули 9,78%.

Депутат фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» у Луцькій міській раді Михайло Наход прокоментував результати опитування так:

«Показники, які були оприлюднені, вони є об'єктивними. Хоча, ми сподівалися, що вони будуть вищими. Адже наша команда працює стабільно вже чотири роки. Ми не збавляли обертів після того, як шість представників нашої політичної сили стали депутатами Луцької міської ради», – зазначив Михайло Наход.

Як наголосив політик, громадська приймальня «СВІДОМИХ» продовжує активно працювати, а депутати беруть участь в усіх сесіях та комісіях Луцької міської ради, а також на своїх округах.

«Ті, хто працюють більш активно, ті зберегли позиції. Ті, хто менш активно доносить свою позицію – в тих гірші показники. Я впевнений, що наша команда збереже темпи. Я переконаний, що волиняни, в особі нашої політичної сили, знайдуть ту організацію, якій вони можуть довіряти і на яку можуть покладатися», – підсумував Михайло Наход.

Про збитого водія тролейбуса

Вчора ввечері, 22 вересня, у Луцьку на вулиці Карпенка-Карого 51-річний водій на автомобілі Renault Sandero наїхав на 44-річного водія тролейбуса, який усував технічні несправності струмоприймача.

Зазначається, що водій тролейбуса був одягнений у жилетку зі світловідбивачами. 

Постраждалий перебуває у палаті інтенсивної терапії відділення анестезіології міської клінічної лікарні.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів