Поділитись:

Водій тролейбуса, якого в Луцьку збили під час аварійної зупинки, – в реанімації

Четвер, 23 вересня 2021, 15:28

Водій тролейбуса, на якого в Луцьку наїхав автомобіль, перебуває у палаті інтенсивної терапії відділення анестезіології міської клінічної лікарні.

Про це розповів заступник директора медзакладу Андрій Смольянінов, – повідомляє Суспільне.

Вчора, 22 вересня, у Луцьку на вулиці Карпенка-Карого 51-річний водій на автомобілі Renault Sandero наїхав на 44-річного водія тролейбуса, який усував технічні несправності струмоприймача.

Зі слів керівника Луцького підприємства електротранспорту Володимира Пуца, водій тролейбуса на маршруті № 5 виконав аварійну зупинку. Під час ремонтних робіт був одягнений у жилетку зі світловідбивачами.

«Він виконував роботи з відновлення штанги на контактну мережу», – розповів Володимир Пуц.

Після ДТП водія тролейбуса доправили в лікарню для проведення реанімаційних заходів. Володимир Пуц також додав, що водій працює на підприємстві з 2014 року.

Як розповів головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції Волині Олег Плазовський, на 44-річного водія тролейбуса наїхав 51-річний лучанин на автомобілі Renault Sandero.

Водій Renault Sandero пройшов освідування на стан алкогольного сп'яніння. Результат огляду показав, що лучанин був тверезий.

За фактом ДТП правоохоронці відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею ККУ про порушення правил безпеки дорожнього руху. Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів