Поділитись:

Рейтинг партії Покровського – стабільний (опитування, відео)

Четвер, 23 вересня 2021, 18:30
Рейтинг партії Покровського – стабільний (опитування, відео)

Після місцевих виборів 2020 року рейтинг політичної сили «Громадянський рух «СВІДОМІ», лідером якої є  Андрій Покровський, не змінився. Якби вибори до Луцької міської ради відбулися найближчим часом, то «СВІДОМІ» отримали б 9% голосів виборців. Про це свідчать результати опитування, проведеного днями у Луцьку. На виборах до міської ради у 2020 році «СВІДОМІ» здобули 9,78%.

Депутат фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» у Луцькій міській раді Михайло Наход прокоментував результати опитування так:

«Показники, які були оприлюднені, вони є об'єктивними. Хоча, ми сподівалися, що вони будуть вищими. Адже наша команда працює стабільно вже чотири роки. Ми не збавляли обертів після того, як шість представників нашої політичної сили стали депутатами Луцької міської ради», – зазначив Михайло Наход.

Рейтинг партії Покровського – стабільний (опитування, відео)

Як наголосив політик, громадська приймальня «СВІДОМИХ» продовжує активно працювати, а депутати беруть участь в усіх сесіях та комісіях Луцької міської ради, а також на своїх округах. 

«Ті, хто працюють більш активно, ті зберегли позиції. Ті, хто менш активно доносить свою позицію – в тих гірші показники. Я впевнений, що наша команда збереже темпи. Я переконаний, що волиняни, в особі нашої політичної сили, знайдуть ту організацію, якій вони можуть довіряти і на яку можуть покладатися», – підсумував Михайло Наход.

Нагадаємо, луцький політолог Антон Бугайчук дав свій прогноз щодо розвитку політичної партії «Громадянський рух «СВІДОМІ»

«Майже на тих же позиціях з часу виборів лишається Громадянський рух «СВІДОМІ». Єдина зміна у їх стратегії роботи в тому, що тепер «СВІДОМІ» хочуть перестати бути партією міста Луцька і розширюють активності на прилеглі населені пункти та навіть інші громади. Якщо вони і надалі будуть розвивати структуру, мають шанс взяти більше», – прогнозує Антон Бугайчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів