Поділитись:

Потрібно добиватися зниження цін на газ, – депутатка Луцькради (відео)

Середа, 22 вересня 2021, 11:02
Потрібно добиватися зниження цін на газ, – депутатка Луцькради (відео)

Усі звернення, які стосувалися зниження цін на газ в Україні, не були даремними. Зокрема, у лютому фракція «Громадянський Рух "СВІДОМІ"» звернулася з проханням не піднімати на стільки тариф на транспортування газу через те, що він був незрозумілим. І тоді була хоч невелика, але перемога: тариф був знижений.

Про це в ефірі програми «Відкрита влада. Місто», де говорили про опалювальний сезон, розповіла депутатка від фракції «Громадянський Рух СВІДОМІ» Алла Надточій.

 

"На початку нашої каденції ми робили звернення не лише до президента та в Кабмін, а й в НКРЕКП. Ми зробили все, що могли. І це показало те, що потрібно робити звернення й надалі. Тому ми намагаємося не чекати якихось вже критичних моментів, а вирішувати питання, наперед випрацьовуємо програми, звернення і робимо все для того, аби вони були почуті" – наголосила депутатка.

З її слів, від таких ціноутворень на газ та електроенергію сьогодні постраждають бізнес та все населення.

"Однозначно буде підняття цін на все, адже багато підприємств, які зайшли до нас з-за кордону, і є сьогодні інвесторами, розраховували на одні тарифи. То ж як вони надалі будуть працювати, невідомо. І це стосується не тільки Луцька, а й всієї України", – додала Алла Надточій.

Також вона підняла питання електротранспорту, наголосовши на тому, що якщо ми хочемо, аби було екологічно, практично і доступніше, то тут знову отримуємо високу вартість на електроенергію.

"Тобто плани, стратегії – воно все ламається від того, яка політика ведеться зверху. А на місцях ми, звісно, змушені будемо пристосовуватися", – вважає Алла Надточій.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 лютого 2024
08:30
13 грудня 2023
01 грудня 2023
18 листопада 2023
15:30
20 жовтня 2023
11 жовтня 2023
26 травня 2023
17 травня 2023
26 квітня 2023