Поділитись:

На Луцькому McDonald's вже з'явилася вивіска (фото)

Неділя, 05 вересня 2021, 12:47
На Луцькому McDonald's вже з'явилася вивіска (фото)

Ресторан «МакДональдз» в обласному центрі Волині офіційно відкриють у суботу, 11 вересня. А у суботу, 4 вересня, на приміщенні з'явилася вивіска.

Фото на своїй сторінці у фейсбук виклала Наталія Антоненко.

До слова, у день відкриття відбудеться брифінг для журналістів, а згодом – відкриття закладу для усіх відвідувачів.

Нагадаємо, «МакДональдз» у Луцьку відкриють на території ТРЦ «ПортСіті». Він буде доволі великим – площею приблизно 675 квадратних метрів та більш як на 200 посадкових місць. Окрім того, матиме літню терасу і «МакДрайв» (можливість замовити і отримати замовлення, не виходячи з автомобіля).

У четвер, 2 вересня під час виконкому Луцької міської ради затвердили цілодобовий режим роботи закладу.

Нагадаємо: у 2016 році місцевий бізнесмен, засновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський вів перемовини з компанією МакДональдз, аби у Луцьку відкрили перший заклад цієї мережі. Тоді йшлося про дві локації: поблизу драмтеатру або біля кінотеатру «Промінь». Схилялися до другого варіанту. Згодом влада Луцька зняла з аукціону земельну ділянку, натомість там вирішили облаштувати Сквер авіаторів. У 2018 році Луцькрада отримала відповідь від компанії, в якій йшлося про те, що «Луцьк є одним із перспективних міст, однак жодних домовленостей поки немає».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів