Поділитись:

Чи потрібен лучанам «МакДональдз»: опитування (відео)

Понеділок, 15 березня 2021, 13:55
Чи потрібен лучанам «МакДональдз»: опитування (відео)

Що думають жителі Луцька про відкриття у місті закладу всесвітньо відомої мережі.

Нещодавно луцький міський голова Ігор Поліщук написав листа до мереж закладів швидкого харчування McDonald’s з пропозицією співпраці. Ця новина облетіла мережу та викликала шквал реакцій користувачів.  

Ми вирішили поцікавитися в пересічних лучан, що вони думають про відкриття «МакДональдза» в рідному місті. Про це дивіться у постійній рубриці “Лучани про...” 

 

Нагадаємо, журналісти ІА "Конкурент" надіслали запит в компанію "МакДональдз" і отримали відповідь, коли відкриють заклад у Луцьку 

Також, у 2016 році місцевий бізнесмен, засновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Андрій Покровський вів перемовини з компанією "МакДональдз", аби у Луцьку відкрили перший заклад цієї мережі. Тоді йшлося про дві локації: поблизу драмтеатру або біля кінотеатру "Промінь". Схилялися до другого варіанту. Згодом влада Луцька зняла з аукціону земельну ділянку, натомість там вирішили облаштувати Сквер авіаторів. У 2018 році Луцькрала отримала відповідь від компанії, в якій йшлося про те, що "Луцьк є одним із перспективних міст, однак жодних домовленостей поки немає". 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів