Поділитись:

Офіційно: на Соборності у Луцьку з'явиться «МакДональдз»

Вівторок, 30 березня 2021, 11:44
Офіційно: на Соборності у Луцьку з'явиться «МакДональдз»

фото ілюстративне

Компанія «МакДональдз Україна» має намір відкрити ресторан у Луцьку цього року.

Про це розповіли під час пресконференції про підсумки 2020 та плани на 2021 роки у вівторок, 30 березня, – повідомляє «Перший».

Зі слів директора з розвитку компанії Віталія Стефурака, цього року МакДональдз фокусуватиметься на регіонах, де досі немає їхніх ресторанів.

«Цього року ми плануємо відкрити більше 10 сучасних, великих ресторанів з МакДрайв, МакЕкспрес, МакДелівері, просторими залами. Заклади відкриємо у Білій Церкві, Івано-Франківську, Луцьку та Хмельницькому… Відкриті до пропозицій в Чернівцях та Ужгороді», – повідомив представник МакДональдзу.

Як розповів Віталій Стефурак, заклад у Луцьку відкриють на проспекті Соборності. Він матиме 675 метрів квадратних площі і більше 200 посадкових місць, будуть тераса і МакДрайв.

Перевагу надаватимуть окремо розташованим будівлям, де можна буде відкрити лінію МакДрайв (послуга для водіїв, що дозволяє робити і отримувати замовлення просто з авто), а також земельним ділянкам (оптимальна площа – 20 соток), що розташовані на перехрестях або біля них з інтенсивним трафіком, доброю видимістю, наявністю інших магнітів – торгівельних центрів, транспортних хабів, зі зручним заїздом та доступністю для пішоходів.

Нагадаємо: у 2016 році місцевий бізнесмен, засновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Андрій Покровський вів перемовини з компанією "МакДональдз", аби у Луцьку відкрили перший заклад цієї мережі. Тоді йшлося про дві локації: поблизу драмтеатру або біля кінотеатру "Промінь". Схилялися до другого варіанту. Згодом влада Луцька зняла з аукціону земельну ділянку, натомість там вирішили облаштувати Сквер авіаторів. У 2018 році Луцькрала отримала відповідь від компанії, в якій йшлося про те, що "Луцьк є одним із перспективних міст, однак жодних домовленостей поки немає". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів