Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за середу, 4 серпня

Середа, 04 серпня 2021, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у середу, 4 серпня, найбільше читав про:

Про Олімпіаду

Спортсменка з Луцька Марія Повх вдало виступила у греблі на байдарках на дистанції 500 метрів і вийшла до півфіналу Олімпійських ігор у Токіо.

У своєму попередньому заїзді Марія Повх, за результатами останніх міжнародних змагань, була однозначним фаворитом, адже решта учасниць спеціалізується в командних човнах, а полька Марта Вальчікевич – на спринті. Але гонка перекреслила всю цю статистику. Угорка Тамара Чіпеш, яка відома тільки успіхами в командних човнах, навела, що називається, «кіпіш», захопивши лідерство вже зі старту.

Марія впевнено виконала задачу виходу в півфінал, поступившись лише сербці Міліці Новакович, яка фінішувала слідом за нею на Євро-2021 – 1.50,769.

Про «підкаблучника»

Лучанин Василь Томчук зробив найкреативніше оголошення про пошук роботи. Хлопець займається фотографією та підпрацьовує на будівництві, і влітку шукав додаткові зайнятості. А оскільки нічого путнього не знайшлося, вирішив піти на радикальний крок. 

У неділю, 1 серпня у самому центрі міста він прикріпив до каштана на Театральній площі оголошення з наступним змістом:

«Шукаю роботу підкаблучника. Досвід 25 років. Шкідливі звички: залишаю шкарпетки під ліжком». 

Група дівчат підійшла до оголошення і виконала всі умови, про які Василь написав на своїй сторінці в інстаграмі. Хлопець зазначив, що не сподівався одразу на трьох дівчат, але дотримав слова та був «їхнім підкаблучником».

Лучанок Дашу, Юлю і Майю хлопець пригостив піцою та безалкогольними напоями, а згодом зробив їм атмосферну фотосесію. 

Про ДТП на переході

ДТП сталася вчора, 3 серпня, у вечірню пору на вулиці Володимирській у Луцьку на пішохідному переході поруч із зупинкою громадського транспорту: фургон Citroen Berlingo червоного кольору збив 13-річну дівчину. Травмовану у результаті автопригоди постраждалу госпіталізували з тілесними ушкодженнями.

За кермом «сітроена» перебував 64-річний житель обласного центру.

Слідчі внесли відомості до ЄРДР за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Правоохоронці вилучили автомобіль порушника.

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів