Поділитись:

Лучанин, який збив батька і дітей на переході, піде під суд

Середа, 04 серпня 2021, 14:20
Лучанин, який збив батька і дітей на переході, піде під суд

Лучанин, який збив на переході на вулиці Ковельській батька і двох його дітей, піде під суд.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася у неділю, 6 червня, на вулиці Ковельській в Луцьку: на пішохідному Ford Focus наїхав на пішоходів, які переходили дорогу – чоловіка та двох дітей. Внаслідок аварії легковик «знесло» на зупинку громадського транспорту.

29-річного водія, який керував «фордом», затримали.

Чоловіка та обох дітей віком 9 та 5 років госпіталізували. Старший з хлопців перебував у важкому стані, обох дітей доставили до реанімації. Згодом меншу дитину перевели до нейрохірургії, а потім – виписали з лікарні.

Дев'ятирічний хлопчик, на жаль, помер у лікарні. Його стан здоров'я дитини постійно погіршувався. він перебував у комі. Дитини не стало 18 червня. 

Прокурори Луцької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про порушення 29-річним жителем обласного центру Волині правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

Невдовзі обвинувачений у вчиненні цього злочину волинянин постане перед судом.

Довідково:

згідно санкції ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України порушення особою, яка керує транспортним засобом, правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинили смерть потерпілого, караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів