Поділитись:

Розступіться: на проспекті Волі водій маневрував між пішоходами (відео)

Середа, 04 серпня 2021, 13:20
Розступіться: на проспекті Волі водій маневрував між пішоходами (відео)

У Луцьку окремі водії вигадали спосіб, яким чином можна проїхати по проспекту Волі, не дивлячись на будівельні роботи. Однак, такий спосіб сподобався далеко не всім лучанам, особливо пішоходам.

Відео, на якому видно, як водій легкового автомобіля «Фольксваген», увімкнувши аварійні сигнали, їхав по тротуару на проспекті Волі, об’їжджаючи пішоходів, опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці журналіст Юрій Ричук.

«Коротко про винахідливість і вирішення проблеми проїзду проспектом Волі», - написав Юрій Ричук.

Користувачі мережі, жартуючи, підтримали обурення журналіста.

«Я б каменюкою запустив», - прокоментував допис Богданас Деніоскас.

«Скоро тролейбуси підуть», - написала Наталія Лігоцька.

Також користувачі соцмережі припускають, що водії дозволяють собі так зухвало порушувати правила дорожнього руху тому, що впевнені в своїй безкарності.

А ось Алла Доманська стала на бік водія. На її думку, проїзд по тротуару – чи не єдиний спосіб для мешканців будинків на проспекті Волі виїхати із двору. Також депутатка нагадує, що реконструкція проспекту – це лише тимчасові незручності. Однак інші користувачі мережі з нею не погоджуються і наголошують на тому, що, їдучи поміж людей, дуже важко розраховувати габарити транспорту, тож можна наїхати комусь на ногу, або зачепити дитячу коляску, яка може потрапити в «сліпу зону». Також звертають увагу на те, що пішохідна бруківка не розрахована на вагу транспорту.

Не погоджуються з Аллою Доманською й щодо того, що жителі будинків на проспекті Волі не мають інших можливостей заїзду. Для цього люди пропонують лишати автомобілі на сусідніх вулицях і рухатися далі пішки. Учасники дискусії зазначають, що на проспекті Волі встановлені знаки щодо заборони проїзду, однак, часто водії ставляться до таких знаків, як до рекомендацій, а не обов’язкового правила.

Загалом, думки щодо інциденту розділилися, адже частина чоловіків у коментарях під дописом стала на захист водія, зазначаючи, що іншим чином там проїхати неможливо. Також звертають увагу на те, що нині на проспекті Волі «швидка» чи пожежна також не має іншого варіанту проїзду, окрім як по тротуару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів