Поділитись:

Пішов на обгін: на автодорозі Ковель – Львів – ДТП з трьома потерпілими

Вівторок, 03 серпня 2021, 13:42
Пішов на обгін: на автодорозі Ковель – Львів – ДТП з трьома потерпілими

фото ілюстративне

У Ковельському районі поблизу села Блаженик сталася ДТП з трьома потерпілими. 

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Автопригода трапилася учора, 2 серпня, на автодорозі Ковель-Львів.

Поліцейські встановили, що 43-річний житель Луганської області, керуючи автомобілем Opel Vectra, під час обгону виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з легковиком Skoda Octavia, за кермом якого перебував 42-річний житель Нововолинська.

Внаслідок автопригоди троє пасажирів транспортних засобів, серед яких 13-річна дівчина, отримали тілесні ушкодження. Постраждалі не госпіталізовувалися.

За фактом ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Транспортні засоби вилучили. Триває слідство.

Нагадаємо: у неділю, 1 серпня, у Луцькому районі зіткнулися BMW та Renault Trafic, в результаті чого семеро людей опинилися у лікарні. За кермом легковика BMW перебував 33-річний лучанин. Попередньо, водій виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем Renault Trafic під керуванням 35-річного жителя Харківської області. Внаслідок автопригоди постраждали обидва водії транспортних засобів та п’ять пасажирів Renault Trafic. Їх усіх госпіталізували. Серед постраждалих – 17-річний хлопець. У нього медики діагностували закриту черепно-мозкову травму та забої обличчя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів