Поділитись:

У Луцьку на «зебрі» збили дівчинку-підлітка (фото, відео)

Середа, 04 серпня 2021, 10:56
У Луцьку на «зебрі» збили дівчинку-підлітка (фото, відео)

В обласному центрі Волині на переході сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій травми отримала 13-річна дитина.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП сталася у вівторок, 3 серпня, у вечірню пору на вулиці Володимирській у Луцьку на пішохідному переході поруч із зупинкою громадського транспорту: фургон Citroen Berlingo червоного кольору збив 13-річну дівчину. Травмовану у результаті автопригоди постраждалу госпіталізували з тілесними ушкодженнями.

За кермом «сітроена» перебував 64-річний житель обласного центру.

Слідчі внесли відомості до ЄРДР за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Правоохоронці вилучили автомобіль порушника.

Досудове розслідування триває.

 У Луцьку на «зебрі» збили дівчинку-підлітка (фото, відео)У Луцьку на «зебрі» збили дівчинку-підлітка (фото, відео)У Луцьку на «зебрі» збили дівчинку-підлітка (фото, відео)

Нагадаємо, у вівторок, 2 серпня, у Ковельському районі на автодорозі Ковель – Львів поблизу села Блаженик сталася ДТП з трьома потерпілими

Поліцейські встановили, що 43-річний житель Луганської області, керуючи автомобілем Opel Vectra, під час обгону виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з легковиком Skoda Octavia, за кермом якого перебував 42-річний житель Нововолинська.

Внаслідок автопригоди троє пасажирів транспортних засобів, серед яких 13-річна дівчина, отримали тілесні ушкодження. Постраждалі не госпіталізувалися.

За фактом ДТП відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Транспортні засоби вилучили. Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів