Поділитись:

У Луцьку "підкаблучник" шукає роботу (фото, відео)

Середа, 04 серпня 2021, 13:05

Лучанин Василь Томчук зробив найкреативніше оголошення про пошук роботи. Хлопець займається фотографією та підпрацьовує на будівництві, і влітку шукав додаткові зайнятості. А оскільки нічого путнього не знайшлося, вирішив піти на радикальний крок. 

У неділю, 1 серпня у самому центрі міста він прикріпив до каштана на Театральній площі оголошення з наступним змістом:

"Шукаю роботу підкаблучника. Досвід 25 років. Шкідливі звички: залишаю шкарпетки під ліжком". 

На звичайному шматку картону він залишив також і посилання на свій інстаграм. У сторіз хлопець детальніше розповів про цей челендж із пошуку роботи. 

"Дівчата, звертаюсь до вас: неважливо, скільки тобі років і якої ти зовнішності. Якщо ти перша підійдеш сюди, сфотографуєш це оголошення і позначиш мене у сторіз, то я обіцяю, що протягом декількох годин я буду твоїм підкаблучником, який готуватиме тебе піцою, пофотографує, і просто даруватиме тобі крутий настрій", – сказав хлопець. 

Реакція не забарилася, і вже через трохи група дівчат підійшла до оголошення і виконала всі умови. Василь Томчук зазначив, що не сподівався одразу на трьох дівчат, але дотримав слова та був "їхнім підкаблучником".

Лучанок Дашу, Юлю і Майю хлопець пригостив піцою та безалкогольними напоями, а згодом зробив їм атмосферну фотосесію. 

"Мені було дуже цікаво провести такий конкурс, бо була інтрига – я не знав, хто саме "візьме мене на роботу". Хоч ми і відрізняємося з дівчатами стилем і деякими життєвими цінностями, це не завадило нам гарно поспілкуватися і провести час разом. Наприкінці спілкування я сказав дівчатам, що мій життєвий пріоритет – любов і співчуття! І побажав їм теж завжди дотримуватися цього принципу. Я задоволений, вони задоволені, і це добре", – підсумував хлопець. 

Попри те, що "акція" закінчилася, оголошення продовжує висіти на дереві у центрі міста, а креативному лучанину все ще надходять повідомлення з пропозиціями роботи. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів