Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 1 квітня

Четвер, 01 квітня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 1 квітня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у четвер, 1 квітня, найбільше читав про:

Про нові «пригоди» Дарія Зажицького

Дарій Зажицький, якому збирали кошти на лікування лімфоми і який "засвітився" на відпочинку в Домінікані, перед цим відпочивав і в Туреччині. На підтвердження у соцмережі опублікували відео, де хлопець танцює біля басейну. 

Повідомляють, що Дарій відпочивав у турецькому готелі у вересні 2020 року. Орієнтовна вартість відпочинку у Rixos Sungate – 1500$ на одного. Дарій же був у Туреччині зі своєю дівчиною Олею. Водночас тоді він розповідав, що їде в Туреччину на консультації. 

Крім того, хлопець прокоментував свою участь в аварії на білому Chrysler, яка днями трапилася на проспекті Перемоги. Зі слів Дарія, він ніде не їздив. Мало того, авто у нього ніякого не було. Але в найближчому майбутньому він планує його собі придбати.

Дарій Зажицький зауважив, що на фото, які поширюють у соцмережі, чітко не видно, чи це він.

«Зачєм ви роздуваєте якесь га*но з непонятно чого? Десь там хтось сфотографував зі спини щось. Там нічого чітко не видно – ні мого обличчя... І пред'являти, що це я був на машині і скоїв якусь ДТП? Ну блін, ну докажіть це»,  – обурюється хлопець.

Про те, як у луцькій «інфекційці» раптово закінчився, а потім знайшовся кисень

У Волинській обласній інфекційній лікарні посеред пандемії закінчився кисень. Таке трапилося через те, що на львівському заводі, який постачає кисень волинським медзакладам, сталася масштабна поломка. Про це повідомив т.в.о. начальника управління охорони здоров 'я Волинської ОДА Роман Рудоквас

Вже з понеділка з інфекційної лікарні почали переводити пацієнтів у інші медзаклади, в яких запас кисню є. 

Роман Рудоквас запевнив, що, попри все, балони і бочки з киснем ще є у інфекційній лікарні. Медична директорка закладу Любов Серба це заперечила. За її словами, останні запаси кисню лікарня вичерпала ще 31 березня.

Пізніше вона уточнила, що в медзакладі лишився ще 21 балон з киснем.

До слова, сьогодні стало відомо, що на Волині перевищені вже два індикаторних показники епідеміологічної небезпеки. Загалом є шість таких показників, і у разі, якщо ще хоча б один з них перевищить визначені критерії, Волинь може перейти до «червоної зони».

Про те, чим багаті волинські можновладці

Наприкінці 2020 року приступив до роботи оновлений склад Волинської обласної ради. Цього разу нести «булаву» довірили Григорію Недопаду, який у своїй команді має двох заступників: Юрія Поліщука та Григорія Пустовіта. Не забуваймо й про керуючого справами Дмитра Дубняка.

Кожен із них уже подав декларацію за 2020 рік, тож «Конкурент» перевірив, скільки посадовці заробили у 2020 році, та якими грошовими та майновими активами вони володіють.

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 1 квітня

Про те, чи варто купляти у Луцьку авто з великим пробігом

За статистикою, українськими дорогами їздить понад 50% старих автомобілів. Їхній середній вік – 10 років. Та чи завжди це «зламки», вкриті корозією і без шансів вкотре опинитися на вторинному ринку? Виявляється, ні!

Машини з історією, що мають на одометрі понад 200 тисяч кілометрів, добре продаються і купуються. А в окремих віп-марок пробіг у чверть мільйона взагалі вважається «другою молодістю». Щоправда, такі «Мерседеси», як правило, на ринки не доїжджають – їх експлуатують до кінця. А от «фольксвагени», «рено», «шкоди» на авторинках – часті гості. Їх цінують за надійний двигун і невибагливість в обслуговуванні. Такі здолають і пів мільйона кілометрів.

Що треба знати, купуючи цей транспорт з рук, дізнавалися журналісти ІА «Конкурент».

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів