Поділитись:

Хто кого побив: з’явилися нові деталі бійки через російський реп у Луцьку (відео)

Четвер, 01 квітня 2021, 15:00

У центрі Луцька сталася бійка через російський реп. Як заявив 38-річний Володимир, його побила компанія неповнолітніх. Чоловік зробив хлопцям зауваження, що з їхніх колонок  гучно лунає російський реп. А ті у відповідь затіяли бійку. 

У коментарі виданню volyntimes підлітки розповідають свою версію. Запевняють: бійку почали не вони – перший удар "полетів" від ще одного чоловіка, який підійшов до них згодом. 

Хлопці розповіли, що їх було четверо, вони слухали музику через колонку, яка була в кишені. Чекали на "зелене" світло світлофора, аби перейти дорогу в центрі Луцька. Раптом чоловік зробив їм зауваження, назвав москалями. Вони у відповідь зазначили, що громадський порядок не порушують. Проте на дві поділки збавили гучність. 

"Далі він обернувся і пішов до мене, бо в мене була колонка. Він хотів забрати в мене колонку. Мій друг став переді мною, бо це була його колонка, щоб не дати йому це зробити. Цей незнайомий чоловік почав штовхати мого друга, а мій друг почав штовхатися у відповідь. Після цієї штовханини підходить якийсь чоловік у червоній курточці і б'є мого друга в потилицю. Мій друг нахилився і побачив того чоловіка, який зробив зауваження, і він замахувався", – розповів один із учасників скандальної історії. 

Відтак хлопець діяв на випередження і вдарив першим, бо подумав, що то саме чоловік, який зробив їм зауваження, вдарив його у потилицю. 

Чоловіком у червоній куртці виявився волинський ексчиновник й історик Сергій Годлевський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я нікого не бив», – історик Годлевський про сутичку з неповнолітніми в Луцьку

Хлопці зазначили, що обоє чоловіків були агресивними і нецензурно висловлювалися. 

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне легке тілесне ушкодження. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів