Поділитись:

«Я нікого не бив», – історик Годлевський про сутичку з неповнолітніми в Луцьку

Четвер, 01 квітня 2021, 16:50

Волинський ексчиновник, історик Сергій Годлевський запевнив, що не брав участі у бійці в центрі Луцька.

У коментарі ІА "Конкурент" він розповів, як усе було. 

"Я їхав на велосипеді по роботі з облдержадміністрації і на зупинці навпроти магазину "Перлина" побачив, як група підлітків починає бити чоловіка. Вони завдали удару в лице, а потім хтось там ногою. Чоловік був сам, і я вступився за нього. Ми тих хлопців притримали, сказали перехожим. Приїхали поліцейські, нас навіть нічого не питав ніхто. Я на другий день познайомився з цією людиною, він сам до мене підійшов, мовляв, то я вчора був", – зазначив Сергій Годлевський. 

Історик запевнив, що навіть не знав, у чому суть конфлікту.

"Я не бив нікого, там не було бійки як такої, було завдано кілька ударів тому чоловіку. Я взагалі не брав участі в бійці. Я помагав притримувати тих хлопчаків. Там все було на людях, мабуть, є ж якісь відеокамери.  Я не учасник конфлікту: я не знаю ні того чоловіка, ні тих хлопців. І це не до мене взагалі була ситуація. Я просто знаю, що такі молоді люди можуть бити юрбою, вони не чуються у тому всьому, тому я за те, щоби це присікати. Приїхала поліція, забрала їх і пішла розбиратися", – пояснив Годлевський. 

Нагадаємо: 25 березня у центрі Луцька сталася сутичка через російський реп. Як заявив 38-річний лучанин Володимир, його побила компанія неповнолітніх. Чоловік зробив хлопцям зауваження, що з їхніх колонок гучно лунає російський реп. А ті у відповідь затіяли бійку. Підлітки, своєю ж чергою, запевнили, що бійку почали не вони – перший удар "полетів" від ще одного чоловіка, який підійшов до них згодом. Власне, йдеться про Сергія Годлевського. 

У поліції тим часом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне легке тілесне ушкодження. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів