Поділитись:

Зруйновані теплиці і покинуті автівки: як врятувати «Парки та сквери Луцька» (фото)

Четвер, 01 квітня 2021, 09:00

На комунальному підприємстві «Парки та сквери м. Луцька» відбувася день депутата. 

Проте враження від візиту в обранців дуже суперечливі. Про це розповів на своїй сторінці у фейсбуці заступник голови фракції «СВІДОМІ» Михайло Наход.

«Побачені руїни колишніх теплиць просто вводять в ступор і відразу породжують питання: як так господарювали попередні керівники підприємства, що від нього мало, що лишилося?» – написав він.

Зі слів Находа, самотужки підприємству не під силу вирватися з такого стану, як зараз. Оданк послуги (вирощування саджанців рослин та квітів, висадка та догляд за ними, обрізання дерев…) та продукція підприємства (сажанці) мають попит на ринку.

Отож, депутат зазначив, що підприємству потрібні:

  • територія для розвитку за межами міста (спорудження нових теплиць для вирощування сажанців);
  • сучасний менеджмент та маркетинг, щоб бути конкурентними на ринку;
  • чіткий бізнес-план та стратегія роботи в ринкових умовах.

«Зійшлись на думці, що головне завдання – допомогти підприємству працювати, бо воно і його послуги потрібні місту. Відкритим лишилося питання, як зробити так, щоб мінімально надавати йому фінансову підтримку з бюджету, як це часто відбується з деякими іншими луцькими КП? Проте у місті звучать й інші думки: підприємство закрити, територію продати на аукціоні, а відповідні послуги та продукцію закупляти на ринкових умовах. Які ваші думки стосовно подальшої долі цього підприємства, шановні друзі-читачі?» – написав Михайло Наход. 

Довідково:

КП «Парки та сквери м. Луцька» це підприємство, що здійснює виконання робіт по створенню нових зелених насаджень, їх ландшафтній реконструкції, впорядкування парків та скверів, утримання в належному санітарному стані парків культури та відпочинку, надання послуг по знесенню аварійних дерев, косінню газонів, формовочна та санітарна обрізка крон дерев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024