Поділитись:

Однозначно розширювати: Покровський прокоментував реконструкцію проспекту Волі (відео)

П'ятниця, 26 березня 2021, 12:00

Під час реконструкції проспекту Волі в Луцьку треба застосовувати комплексний підхід.

Про це у своєму відеозверненні до волинян сказав лідер Громадянського Руху "СВІДОМІ" Андрій Покровський. 

Зі слів Андрія Покровського, проспект Волі у Луцьку потрібно розширити, але необхідно все ретельно спланувати.

"Однозначно центральний проспект потрібно розширювати, і це підтверджують фахівці-архітектори, які аналізували цей проєкт. Але спочатку потрібно усе добре спланувати, щоб реконструкція не стала довгобудом і не паралізувала місто на роки", – зазначив він.

Лідер Громадянського Руху "СВІДОМІ" зауважив, що доцільно замінити усі пошкоджені комунікації та мережі, перенести їх із проїзної частини вулиці на пішохідну, щоб у майбутньому не доводилось розкопувати дорожнє покриття, як у нас часто буває.

"Одночасно треба буде робити реконструкцію пішохідних зон з обох сторін проспекту Волі, а не лише з однієї. Паралельно потрібно розробити схеми організації дорожнього руху та паркування на прилеглих вулицях: Винниченка, Хмельницького, Шевченка, Глушець, Бандери, Коперника та інших", – додав Андрій Покровський.

Нагадаємо: лідер команди Громадянського Руху "СВІДОМІ" Андрій Покровський перед початком роботи нової міської ради озвучив 5 ключових пріоритетів, над якими буде працювати фракція. Серед них – реконструкція проспекту Волі як головної вулиці Луцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів