Поділитись:

Покровський: "Буду підтримувати розвиток Луцька і словом, і справами" (відео)

Четвер, 26 листопада 2020, 12:30
Покровський: «Буду підтримувати розвиток Луцька і словом, і справами» (відео)

Лідер Громадянського Руху "СВІДОМІ", бізнесмен Андрій Покровський розповів, на чому зосередить свою увагу його команда у Луцькій міській та районній радах.

Про це йшлося у його новому відеоблозі. 

Покровський зазначив, що разом зі своєю командою здолав чималий шлях за останні п'ять років: від ідеї створення руху, реалізації багатьох проєктів до отримання депутатських мандатів у місцевих радах. 

"Попередні роки я був єдиним представником «СВІДОМИХ» у Луцькій міській раді, зараз у нас одинадцять депутатів: шість – у Луцькій міській раді та п'ять – у Луцькій районній раді. Це також небагато, але це вже повноцінна команда, у якій дійсно професійні та відповідальні депутати", – сказав він. 

Політик підкреслив, що не задоволений результатом виборів, він впевнений, що довіра лучан до "СВІДОМИХ" є вищою. Тож Покровський вирішив зосередитися на подальшій розбудові Громадянського Руху, тому не братиме депутатський мандат.

"На моє місце в радах зайдуть чесні та порядні професіонали своєї справи, які працюватимуть на користь громади. Я гарантую, що вони виконуватимуть програми "СВІДОМИХ", з якими ми йшли на вибори, і беру персональну відповідальність за кожного депутата. Ми не залишимо без уваги жодної проблеми наших виборців", – мовив бізнесмен. 

Окрім цього, Андрій Покровський озвучив п'ять пріоритетних напрямів, над якими працюватиме команда "СВІДОМИХ" у Луцькій міській раді. 

  • Перший – розробка комплексної транспортної схеми міста Луцька, щоб розвантажити наші дороги і зрозуміти де потрібно будувати нові автошляхи, розв’язки чи мости;
  • Другий – реконструкція та розширення проспекту Волі як головної вулиці – обличчя нашого міста;
  • Третій – пошук земельних ділянок для будівництва нових дитячих садочків та шкіл, в тому числі приватних;
  • Четвертий – затвердження п'ятирічних графіків черговості ремонтів прибудинкових територій та вулиць і розміщення їх у публічному доступі;
  • П’ятий – відкрита та прозора розробка Стратегії розвитку Луцької громади.

"Наша команда прийшла у ради, щоб працювати для людей, а не відстоювати особисті чи партійні інтереси. Я і надалі працюватиму разом зі своєю командою, підтримуватиму розвиток нашого Луцька та району і словом, і справами. Бо для цього була ваша воля і ми вас не підведемо!" – резюмував Покровський. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
20 жовтня 2023
12 жовтня 2023
03 жовтня 2023
18 вересня 2023
16 червня 2023
06 червня 2023
10 квітня 2023
23 березня 2023
03 березня 2023
02 березня 2023