Поділитись:

«Зачєм ви роздуваєте га*но?» – лучанин Дарій Зажицький про аварію на «крайслері» (відео)

Четвер, 01 квітня 2021, 12:05

Лучанин Дарій Зажицький, якому збирали кошти на лікування лімфоми, заперечує свою участь в аварії на білому Chrysler, яка днями трапилася на проспекті Перемоги.

Відео він опублікував у соцмережі.

Зі слів Дарія, він ніде не їздив. Більше того, авто у нього ніякого не було.

"Але в найближчому майбутньому, я надіюсь, зароблю собі і куплю", – зазначив він.

Дарій Зажицький зауважив, що на фото, які поширюють у соцмережі, чітко не видно, чи це він.

"Зачєм ви роздуваєте якесь га*но з непонятно чого? Десь там хтось сфотографував зі спини щось. Там нічого чітко не видно – ні мого обличчя... І пред'являти, що це я був на машині і скоїв якусь ДТП? Ну блін, ну докажіть це",  – обурився хлопець.

Дарій Зажицький додав, що писати в інтернеті можуть всі. 

 

"Люди, які коментують і пишуть "дічь", ви пам'ятайте, що ви будете жити з цим до кінця свого життя. І те, що ви черстві всередині, і те, що ви залиті цим негативом, оцим всім, що ви не живете для себе, а ви живе для когось, ви когось бачите, ви когось засуджуєте, ви на когось дивитеся, ви комусь заздрите – це найгірше, що ви можете робити в своєму житті. Дивіться за собою, живіть, кайфуйте і любіть", – сказав він.

Нагадаємо: Дарій Зажицький втрапив у скандальну історію. Хлопець тривалий час збирав гроші на дороговартісне лікування лімфоми в Туреччині, однак взимку цього року його побачили на відпочинку в Домінікані. Благодійників обурила така поведінка. Натомість Дарій запевнив на своїй інстаграм-сторінці, що відпочинок – це подарунок бабусі, яка взяла кредит для того, щоб порадувати внука. А згодом пояснив, куди витрачає гроші, які збирали йому люди. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів