Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 18 березня

Четвер, 18 березня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 18 березня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у четвер, 18 березня, найбільше читав про:

Про дивні крадіжки 

Розумово відсталий волинянин спробував обікрасти помешкання іншого чоловіка, попередньо вивівши його собаку в ліс. Дуже дивний злочин стався ще навесні минулого року: чоловік на очах потерпілого виносив з його помешкання різні речі, доки його не затримали поліцейські, яких викликали на місце інциденту. Судово-психіатрична експертиза встановила, що зловмисник виявляв ознаки легкої дебільності з вираженими поведінковими розладами та алкогольним обтяженням.

У Луцьку в тренажерному залі обікрали чоловіка бізнесвумен Юліани Дружиніної. Зі слів Сергія, невідомий чоловік придбав разовий абонемент в тренажерний зал. Під час тренування він зайшов до роздягальні, коли там нікого не було, проник у шафу потерпілого й поцупив з гаманця всі гроші – 1 700 доларів та 5 000 гривень. Сергій просить допомогти розшукати злодія.

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 18 березня

Про те, як на Волині сільрада виділила одну земельну ділянку на двох

Уявіть: вам виділили земельну ділянку, на ній ви десять років будуєте будинок, живете, і одного прекрасного дня вам заявляють, що оця земля – не ваша. Саме така шокуюча історія трапилася з читачем ІА «Конкурент» Валерієм Федчиком, який мешкає у селі Залаззя Любешівського району.

Подробиці – у нашому матеріалі «Сусід приватизував мою ділянку», або Чому Залаззівська селищна рада виділила одну земельну ділянку на двох

Про те, що у центрі Луцька «поплив» новий спортивний майданчик

Спортивний майданчик на Глушець, який відкрили влітку 2020 року, затопило. Це – наслідки танення снігу. У департаменті сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради про проблему знають і вже працюють над її вирішенням. Очільник департаменту Володимир Захожий заявив, що комунальні служби чекали, «аби все розтануло, бо там було багато льоду».

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 18 березня

Про пошуки «чобітка» на луцькому авторинку

Економічний, маневровий, функціональний. Погодьтеся, такими компліментами нагороджують не кожне авто. Цей статус треба заслужити, попри те, що на нього претендують чимало легковиків. За що волиняни люблять так звані «чобітки», «пиріжки», каблуки» – компактні фургони, дізнавалися журналісти ІА «Конкурент».

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 18 березня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів