Поділитись:

Привозять продукти в «ЕКО маркет»: лучани скаржаться, що їм через автівки ніде пройти

Четвер, 18 березня 2021, 09:48

Інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста відреагували на численні звернення, які надходили до департаменту муніципальної варти від мешканців будинку № 1 на просп. Президента Грушевського. Лучани скаржилися щодо регулярного паркування транспортних засобів на тротуарі біля рампи супермаркету «ЕКО маркет».

Про це повідомили на сторінці муніципалів у фейсбуці. 

Виявили, що водій транспортного засобу, доставляючи товар, розмістив авто повністю перегородивши тротуар. Незважаючи на проведені роз’яснювальні бесіди з водіями та адміністрацією вказаного магазину, такі порушення відбуваються щоденно, а мешканці змушені рухатися проїзною частиною.

За цим фактом інспектор склав протокол про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП, п.п. 2.5.5.1.7 Правил благоустрою міста Луцька, а саме розміщення транспортних засобів на тротуарах, пішохідних доріжках, зелених насадженнях, газонах, та передано на розгляд адміністративної комісії за місцем проживання порушника.

Наголошуємо: інспектори й надалі проводитимуть відпрацювання за цією адресою, де регулярно розміщують авто з порушеннями, зокрема під час доставки товарів до закладу торгівлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів