Поділитись:

У Луцьку накрили склад сумнівного бензину і дизпального (фото)

Четвер, 18 березня 2021, 12:30
У Луцьку накрили склад сумнівного бензину і дизпального (фото)

Ліквідували міжрегіональний канал постачання пального сумнівного походження.

Про це повідомили в ГУ ДФС у Волинській області. 

У межах досудового розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.204 КК України, на підставі ухвали суду, проведено санкціоновані слідчі дії. За результатами проведеного обшуку в Луцьку припинили діяльність складу пально-мастильних матеріалів, де зберігалося й реалізовувалося необліковане дизельне пальне та бензин без документів щодо його походження, а також без сертифікатів якості на відповідність вимогам ДСТУ. При цьому в ході проведених заходів затримано бензовоз, який саме зливав пальне до резервуарів складу.

Також становлено, що реалізація пального здійснювалася за готівкові кошти без застосування в установленому законом порядку реєстраторів розрахункових операцій. Відтак фіскали з незаконного обігу вилучили понад 130 тонн пального, паливно-роздавальні модулі, металеві резервуари та бочки, чорнові записи про надходження та реалізацію пального. Крім того, вилучено транспортний засіб, а саме бензовоз, яким здійснювалося транспортування пально-мастильних матеріалів на цей склад. Орієнтовна вартість вилучених ТМЦ становить близько 5 мільйонів гривень.

Головне управління ДФС у Волинській області вкотре звертає увагу платників податків, які займаються зберіганням та реалізацією пально-мастильних матеріалів, на дотриманні вимог чинного законодавства під час провадження господарської діяльності. Разом з тим звертається до всіх громадян з проханням повідомляти про будь-які виявлені факти, що вказують на порушення порядку зберігання чи реалізації пально-мастильних матеріалів за телефоном (0332) 777-102.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів