Поділитись:

У центрі Луцька «поплив» новий спортивний майданчик (фото)

Четвер, 18 березня 2021, 17:05

Спортивний майданчик на Глушець, який відкрили влітку 2020 року, затопило. 

Фото майданчика, вщент заповненого водою, опублікував у соцмережі Ігор Рицко. Це – наслідки танення снігу. 

У департаменті сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради про проблему знають і вже працюють над її вирішенням. 

"Ми чекали, аби все розтануло, бо там було багато льоду. Поїхали із представниками спецкомунтрансу. Там проблема в тому, що до канави додається ще злив з дороги. Тому ми хочемо локалізувати злив, водоприймач, який іде посередині майданчика, заглушити і перевести проколом на інший бік, щоб вода стікала в парк. Але треба, аби морозів не було, адже треба буде повністю під дорогою пробивати новий канал. І таким чином відвести воду. Можливо, навіть будемо робити два колодязі біля майданчика, аби вони воду приймали, а вже через них вода проходила каналом на інший бік", – пояснив очільник департаменту Володимир Захожий. 

Підрядник запевнив, що покриття вода не пошкодить, адже воно ґумове і не боїться води. Там, де є освітлення, напругу вимкнули.

"Думаю, впродовж місяця ми це питання вирішимо, щоб надалі з таким не зіштовхуватися", – наголосив директор департаменту. 

Нагадаємо: на вулиці Глушець відкрили новий спортивний майданчик, де є можливість грати у баскетбол 3х3, волейбол та бадмінтон. Відкриття відбулося 16 липня. Майданчик має місце для глядачів, освітлення, спеціальне покриття поверхні. Тут заборонено бути у шипованому взутті, відвідувати майданчик з тваринами, у роликах та на велосипедах. Вартість будівництва майданчика становить 1 млн 302 грн. З міського бюджету виділено 617 тис. грн, решта – субвенція держбюджету. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів