Поділитись:

Головне у Луцьку за вівторок, 1 грудня

Вівторок, 01 грудня 2020, 22:00
Головне у Луцьку за вівторок, 1 грудня

Інформаційне агентство «Конкурент» підготувало для лучан добірку найцікавіших та найважливіших для лучан новин за вівторок, 1 грудня.

Про те, як обирали секретаря міської ради

За Юрія Безпятка («За майбутнє») проголосувало 26 депутатів. Проти цієї кандидатури виступили лише представники фракцій «Свідомі» та «ЄС». Зокрема, Тарас Шкітер (голова фракції «Свідомі») зазначив, що приналежність і новообраного мера, і секретаря ради до однієї політичної сили порушує баланс влади. Підтримав позицію колеги і голова фракції «ЄС» Юрій Моклиця.

Про зміну схеми проїзду біля «Променя»

У Луцьку, на перехресті біля розважального центру пропонують правий ряд ділянки на проспекті Василя Мойсея від заїзду на паркінг «Променя» до виїзду на кільце зробити суто для громадського транспорту і дозволити з нього виїзд на кільце.

Детальніше – за посиланням.

Про те, як у приміському автобусі на Волині стався черговий скандал

Сварка сталася у приміському ковельському автобусі: цього разу пасажири не поділили місце. Відео від очевидців інциденту можна подивитися тут.

Про те, що ФОПам в Україні поки можна працювати без касових апартів

Підприємці, які виходили на мітинги проти прийняття закону про обов'язкове використання фізособами-підприємцями касових апаратів, змогли змусити нардепів піти на компроміс: Верховна Рада проголосувала за відтермінування цієї норми до 1 січня 2022 року.

Що про це думає людина, яка трохи більше за пересічного українця розбирається у фінансових питаннях, читайте у матеріалі «Контрабанді – Так!», – відомий економіст про компроміс між владою і підприємцями.

Про те, як у Луцьку принциповий «бляхар» провчив автохама

У центрі міста,  на вулиці Богдана Хмельницького, не поділили дорогу два легковики: ВМW на "бляхах" перекрило рух ВАЗу, який намагався проїхати не за правилами: дорога тут – з одностороннім рухом, а легковик намагався виїхати звідти «проти шерсті». Водій «німця» перекрив йому дорогу, чим змусив порушника змінити напрям руху. Відео можна переглянути за посиланням.

Про те, як на Волині один підліток побив іншого і зняв це на відео

У мережі з'явилося відео, на якому один підліток ногами та руками б'є іншого. На це відреагувала поліція.

Наразі працівники відділу поліції вже встановили всіх учасників події, з ними провели бесіди профілактичного характеру, вирішується питання щодо притягнення до адміністративної відповідальності батьків одного з учасників події. Подробиці – тут.

Інші цікаві та важливі новини:

 

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів